Ny responsiv webbplats med koppling till SmartRecruiters rekryteringssystem.

BAKGRUND

Gears of Leo är ett tech-företag inom Leo Vegas gaming group och sysslar med mobilspel åt Leo Vegas. Med kontor i Stockholm, Västerås och Växjö och medarbetare från över hela världen är Gears of Leo ett snabbt växande företag.

UPPGIFTEN

Vi anlitades för att bygga om och modernisera webbplatsen. Målet var att bygga en webbplats där Gears of Leo kunde fortsätta att växa och underlätta för deras rekryteringsprocess genom att integrera SmartRecruiters direkt på hemsidan. Designen skulle vara enkel och lockande och intuitiv med sobra färger.

För att få kopplingen mellan WordPress och SmartRecruiters rekryteringsprogram att fungera på bästa sätt fick vi hitta nya och smarta lösningar. Det var en utmaning som krävde målmedvetenhet och att kreativt tänkande.

RESULTAT

Resultatet blev en lekfull men samtidigt optimerad webbplats med tydligt fokus på employer branding och rekrytering. Med den nya hemsidan har Gears of Leo förbättrat sin rekryteringsprocess.

KUND

Gears of Leo

PROJEKT

Ny responsiv webbplats – WordPress med SmartRecruiters

DET VI GJORDE

Web Design samt Programmering

Då Gears of Leo är mitt i en stor rekryteringsprocess var Employer Branding något vi fokuserade på genom att framhäva Gears of Leo:s roliga och trevliga arbetsklimat.

Har Du Ett Digitalt Projekt På Gång?