Mobilanpassad hemsida

Då användningen av smartphones och läsplattor ökar dagligen är det viktigt att er hemsida hänger med i utvecklingen. Har ni redan en befintlig hemsida idag som ni vill göra om och mobilanpassa kan vi hjälpa er. Vi mobilanpassar och bygger om alla typer av hemsidor.

Vi jobbar med responsive design, dvs design som anpassar sig efter användarens skärmstorlek. När en besökare går in på er sida känner hemsidan automatiskt av vilken skärmstorlek som används och anpassar sig efter den. Texterna och bilderna blir större och tydligare och användarna får en bättre upplevelse på er sajt. Kontakta oss gärna om ni har några frågor eller funderingar på att göra en mobil hemsida.

Kontakta oss idag – offert inom 24 timmar

Hör av er idag för att snabbt få en offert på att antingen göra en helt ny hemsida som är mobilanpassad eller för att mobilanpassa en befintlig hemsida. Vi jobbar alltid snabbt och noggrant. Vi sätter upp tidsramar och deadlines och vi håller alltid det vi lovar. Det bästa är att ringa oss på 08-501 64 654 så kan vi snabbt prata igenom vad ni behöver och är ute efter och anpassa oss efter det. Om ni vill kan ni också skriva till oss, antingen via kontaktformuläret här på sidan eller maila oss direkt på info@galaxmedia.se. För bästa möjliga svar angående pris försök förklara så mycket som möjligt och ta gärna med exempel på andra sidor som ni gillar och vill efterlikna på ett eller annat sätt.

Redo Att Ta Nästa Steg?