Förvandla klick till cash med våra Google Ads

Galax byrå badges

Skapa en oöverträffad närvaro där dina kunder redan letar efter dig – på Google Ads! Med rätt strategi omvandlar vi klick till konverteringar, förstärker ditt varumärke och ökar din ROI, för att din investering inte bara blir synlig, utan även överraskande lönsam.

Nu gör vi det enkelt

För dig och dina kunder.

Vad är Google Ads – och varför är det viktigt?

Google Ads ger ditt företag en framskjuten plats när potentiella kunder aktivt söker efter dina produkter eller tjänster. Det är din direktlänk till att koppla ihop deras behov med dina lösningar, och att vara synlig där är inte bara strategiskt, utan essentiellt i dagens digitala landskap.

Genom att prydligt positionera ditt budskap direkt där det gör mest nytta, möjliggör Google Ads en fokuserad och effektiv kommunikation med din målgrupp. Med oss som ditt team tar vi tillsammans dina annonser från enkla klick till genuina kundkontakter och verklighetens affärsmöjligheter.

Google ads top resultat

Vad är bäst: SEO eller Google Ads?

Fördelar med annonsering (Google Ads):

 1. Få omedelbara resultat med Google Ads

  Medan sökmotoroptimering (SEO) ofta kräver tid för att bygga upp och visa resultat, kan Google Ads generera omedelbar trafik till din webbplats. Så snart din kampanj är live, är dina annonser synliga för miljoner potentiella kunder.

 2. Allt blir mätbart och mer flexibilt

  Google Ads tillhandahåller en mängd data och mätmetriker som ger dig möjlighet att snabbt analysera vad som fungerar (och vad som inte gör det) i din kampanj. Dessutom kan du lätt justera dina annonser, bud och målgrupper för att bättre matcha dina affärsmål, något som kan vara svårare och mer tidskrävande inom SEO.

 3. Skaffa laserriktad trafik

  Medan SEO drar in organisk trafik baserat på relevans och sökordens överensstämmelse, erbjuder Google Ads en fokuserad strategi för att rikta in sig exakt på din önskade målgrupp genom detaljerade demografiska och geografiska inställningar, samt möjligheten att utforma budskap specifikt för olika segment av din publik.

 4. Full koll på er budget

  Google Ads tillåter dig att ha full kontroll över hur mycket du spenderar. Du kan sätta dagliga eller månatliga budgetar och aldrig spendera mer än vad du har budgeterat för. SEO, å andra sidan, kan ibland innebära oväntade kostnader (som att anlita en expert, genomföra tekniska justeringar osv.) som kan vara svårare att kvantifiera i förväg.

Hur fungerar Google Ads?

Målgruppsinriktning

Med Google Ads kan du förfina dina kampanjer för att nå just de personer du vill tala till, genom att använda specifika demografiska, geografiska och beteendebaserade kriterier. Genom att förstå och välja din ideala publik säkerställer du att varje krona spenderad är en investering i att nå ut till de som är mest benägna att konvertera.

Träffsäkra annonser

Sätt ditt varumärke i rampljuset med annonser som resonerar. Google Ads tillåter dig att skapa vältajmade och välformulerade annonser, vilket säkerställer att ditt budskap inte bara når fram, utan även gör ett bestående intryck på din valda målgrupp.

Sökord

Genom att välja rätt sökord, navigerar du effektivt din annons till toppen av relevanta sökresultat, vilket möjliggör för ditt företag att synas just när potentiella kunder aktivt söker dina produkter eller tjänster. Strategisk sökordsanvändning är hjärtat i Google Ads, och binder samman kunders behov med din lösning på ett seemless och intuitivt sätt.

Öka intäkter per besökare

Varje besökare på din webbplats representerar en potential att öka intäkterna – genom att skickligt utnyttja Google Ads kan du säkerställa att varje klick på din annons är steget närmare en konvertering. Genom att rikta in sig på de mest lönsamma kunderna och effektivisera användarresan, förvandlar vi tillsammans varje besökare till en möjlighet att stärka din resultaträkning.

Sänka kostnaderna per
kundförvärv

Fokusera dina annonser och optimeringsinsatser för att driva relevant, högkvalitativ trafik till din webbplats med Google Ads, vilket effektivt minskar den genomsnittliga kostnaden för att förvärva en ny kund. Genom att specificera din målgrupp och finputsa dina kampanjer, optimerar vi varje utgift och säkerställer att varje öre går mot att bringa in kunder med största möjliga värde.

Öka era marginaler

Genom att använda Google Ads kan vi hjälpa er att utforma och positionera era annonser på ett sådant sätt att de attraherar de mest lönsamma kundsegmenten, vilket i sin tur kan öka era marginaler på varje försäljning. Med noggrant utformade budskap och erbjudanden som är skräddarsydda för era mest värdefulla kunder, säkerställer vi att varje marknadsföringskrona arbetar för att maximera era totala vinster.

Varför behöver jag en Google Ads-byrå?

En Google Ads-byrå förser dig med expertis och erfarenhet för att skapa, optimera och hantera dina kampanjer, vilket säkerställer att dina annonser är så effektiva som möjligt. Du sparar tid och resurser, samtidigt som du får tillgång till specialister som vet precis hur man maximerar din ROI i den digitala annonseringsvärlden.

Galax image

3 steg för att synas på Google

Det är så enkelt som 1,2,3. När du väljer oss som partner som tar vi hand om er hela vägen. Från start till mål, från ax till limpa.

Steg 1

Få ett prisförslag

Efter ett kort möte där vi pratar om förväntningar och målsättning, er marknad och konkurrens så tar vi fram ett prisförslag.

Steg 2

Skräddarsydd strategi

Våra experter tar fram en skräddarsydd kontostrategi för att hjälpa er nå era mål på bästa möjliga sätt.

Steg 3

Öka antalet kunder

Luta er tillbaka, och se hur trafik och konverteringar börja strömma in. Varje månad skickar vi rapport med efterföljande genomgång.

Google Ads analys - digital marknadsföring

Upptäck våra kunders resultat med Google Ads

Såhär kan det se ut när vi tar över och förbättra ett Google Ads-konto. Vill du att att vi gör samma sak för er?

Galax image

Är dina annonser så lönsamma som de kunde vara?

Låt oss dyka ner i dina kampanjdata och upptäcka de oupptäckta skatterna av effektivitet och lönsamhet. Med rätt expertis och verktyg kan dina annonser förvandlas till mästerverk av konvertering och ROI.

Hur mycket trafik missar du p.g.a. feloptimerade kampanjer?

Vår expertis inom Google Ads gör att vi kan identifiera och förbättra de områden där dina kampanjer underpresterar, och omvandla förlorade möjligheter till vinstbringande trafik. Rätt optimering betyder inte bara mer trafik, utan bättre, mer kvalificerad trafik som omvandlar besökare till kunder.

Vet du vilka knep som kan dubbla din konverteringsgrad?

Låt oss introducera dig för de beprövade strategier och hemliga taktiker som har potentialen att förvandla ditt annonsresultat och skapa en dramatisk uppåtgående trend i dina konverteringsstatistik. En optimal strategi med fokus på konverteringsgraden kan betyda skillnaden mellan en medioker kampanj och en som driver din framgång till nya höjder.

Galax image
Google Ads kund testimonial - Galaxmedia

Webbyrån Galax har ett tydligt konverteringstänk i allt dom gör och femdubblade vår konverteringsgrad med exakt samma trafik som innan

Christoffer Hartung
Grundare Centsoft

Det här säger andra om oss efter över 500 lyckade projekt

Galax image

Hör av dig till en av våra projektledare nu

David Ashman Haquinius

Byråchef

david@galaxmedia.se

Daniel Natanzon

Utvecklingschef

daniel@galaxmedia.se

Välj ett abonnemang

Kort beskrivande text om abonnemangen på denna rad.
Kort beskrivande text om abonnemangen på denna rad.

Google Ads
Start Paketet

Passar dig som vill ha något snabbt och enkelt för att komma igång.

 

 • Enkel one-page-hemsida
 • Snabb leverans
 • Byggd i WordPress
 • Bra grund att bygga vidare på

3900 kr

Google Ads
Mellan Paketet

Passar dig som vill ha något snabbt och enkelt för att komma igång.

 

 • Webbstrategi med workshop
 • Undersidor för att stötta köpresa
 • WordPress med blockbyggare
 • SEO strategi

5900 kr

Populär

Google Ads
Stora Paketet

Passar dig som vill ha något snabbt och enkelt för att komma igång.

 

 • E-handel med WooCommerce
 • Integrationer till andra system
 • Avancerade funktioner
 • Medlemshantering

Offert

Experter på Google Ads

Ingen bindningstid

Transparenta rapporter

Seniora resurser

  Vanliga frågor & svar

Vad kan en Google Ads-byrå göra för mitt företag?

En Google Ads-byrå optimerar, hanterar och analyserar dina betalda sökkampanjer för att maximera din ROI. Expertis och strategiskt tänkande ser till att din annonseringsbudget används effektivt och når rätt publik med ett träffsäkert budskap.

Hur skiljer sig resultat från Google Ads jämfört med organisk trafik (SEO)?

Medan SEO är en långsiktig strategi för organisk synlighet, ger Google Ads omedelbara resultat och möjliggör målinriktade kampanjer. Detta innebär att ditt företag kan nå potentiella kunder direkt, vilket är särskilt värdefullt för tidsbegränsade kampanjer eller produktlanseringar.

Vad kostar det?

Kostnaden varierar. Den består av en mindre uppstartskostnad och sen löpande månatlig kostnad. Till stor del är kostnaden beroende på hur stort och komplext kontot är. Vi har mindre konton med en fast månadskostnad samt större konton där vi tar en procent av den totala kostnaden för klick.

Vad påverkar kostnaden per klick (CPC) i mina Google Ads-kampanjer?

CPC påverkas av flera faktorer, inklusive budgivning, kvalitetsresultat och konkurrens inom din nisch. Strategisk budgivning och optimering av dina annonskampanjer hjälper till att kontrollera och ofta minska dina övergripande kostnader.

Hur kan jag mäta och utvärdera framgången i mina Google Ads-kampanjer?

Genom att använda verktyg som Google Analytics och Ads’ inbyggda rapporteringsfunktioner, kan du djupdyka i kampanjprestanda och kundinteraktioner. Här kan du se allt från klickfrekvenser till konverteringar och ROI, vilket hjälper dig att förstå kampanjens styrkor och förbättringsområden.

Vilken roll spelar sökordsanalys i framgången för en Google Ads-kampanj?

Sökordsanalys är avgörande då det hjälper dig att rikta dina annonser till rätt publik, genom att använda de termer och fraser de söker efter. En väl genomförd sökordsanalys hjälper dig att förstå din målmarknad och skapar en stark grund för effektiva och kostnadseffektiva kampanjer.

Kan jag rikta mina annonser till en specifik demografisk eller geografisk publik?

Absolut, Google Ads tillåter en finjusterad målgruppsinriktning, där du kan välja exakt vem som ska se dina annonser baserat på demografi, geografi, intressen och mycket mer. Detta innebär att dina budskap kan skräddarsys och levereras direkt till de individer som är mest benägna att konvertera.en bred erfarenhet av att bygga webbplatser för en mängd olika branscher. Vi kommer att ta hänsyn till din specifika bransch när vi utformar och bygger din webbplats.

Vad händer om jag behöver justera mina kampanjer mitt i en pågående period?

Flexibilitet är en nyckelkomponent i Google Ads, vilket betyder att kampanjer kan justeras, pausas eller optimeras även under en pågående period. Oavsett om det handlar om att ändra budget, justera sökord eller förfining av målgruppen, kan din strategi ändras baserat på realtidsdata och resultat.ver normalt en initial insättning för att starta projektet och resten betalas vid projektets slutförande. Vi kan dock diskutera andra betalningsalternativ om du har specifika behov.

Hur rapporteras resultat?

Vi skickar varje månad ut en rapport till er. Den går att skräddarsy efter era behov för att göra den så relevant och värdefull som möjligt för er. Vi bokar även genomgång av rapporten med jämna mellanrum.

Har ni någon bindningstid?

Nej, vi har ingen bindningstid. Vi har dock 60 dagar uppsägningstid.

Vem betalar för annonsklicken?

Vi brukar föredra att det är ert betalmedel som ligger inne i kontot. På så sätt blir det enklare att separera kostnaderna.

Vem äger Google Ads-kontot och allt som tas fram i kontot?

Ert företag och enbart ni. Vi vill inte köra med stängda dörrar utan vill att ni har möjlighet att lära er och även byta leverantör om ni skulle vilja, utan att ni ska behöva förlora allt jobb som gjorts.

Kontakta oss

Har du några frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 08 – 501 64 654 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort!

 • Prata med oss direkt på telefon
 • Få ett skräddarsytt erbjudande
 • Våra offerter är inte bindande

Redo att ta nästa steg?