Copy som ökar din konvertering

Copy är grunden i din kommunikation. Utan copy, så finns ingen konvertering. Bra copy förklarar, engagerar och får dina kunder konvertera. På Galaxen har vi skapat kraftfull copy åt våra kunder i över 10 år och stärkt deras affär genom effektiva budskap och engagerande innehåll.

Galaxmedia Awards

Varför använda en copywriter?

 1. Använd erfarenheten från flera branscher

  Vi arbetar ständigt med en mängd olika kunder från olika sektorer, vilket innebär att vi samlar på oss en mängd kunskap, tekniker och insikter. Det ger ny energi, kreativitet och innovation i ditt företags copy, vilket kan vara svårt att uppnå med enbart intern expertis. Dessutom använder vi trender och kunskap från en bransch när vi skapar copy för en annan. Vi upptäcker mönster och vet vad som fungerar specifikt för ditt bolag.

 2. Få copy för dina behov

  Använd oss så blir din copy blir mer kostnadseffektivt på lång sikt. Du kan skala upp eller skala ner baserat på dina projektbehov. Kanske behöver du copy till endast en kampanj? Eller så behöver du förbättra användarupplevelsen på hela din hemsida med bättre copy? Oavsett vad du väljer så möter vi på Galax dina behov.

 3. Gör din copy effektivare

  Ibland kan ett företag vara så nära sitt eget varumärke och budskap att det blir svårt att se det ur kundernas perspektiv. Vi kommer med en objektiv blick och ger värdefulla insikter om hur budskapet kan tas emot av din tänkta målgrupp. Våra analyser skapar en djupare förståelse för målgruppen, och vi kombinerar det med vår expertis för att skapa effektivare och riktad copy.

 4. Spara tid och få bättre resultat

  Att skriva och anpassa copy som får dina kunder att konvertera kan vara tidskrävande. När vi skriver din copy sparar du tid som du istället kan lägga på ditt bolag. Dessutom får du ett bättre resultat när vi får använda vår kunskap och vår erfarenhet. Och nej, du kan inte göra bra copy med AI. Inte än, iallafall.

Vad kan vår copywirter göra för dig?

 1. Lyfta fram och belysa styrkorna i just din produkt eller ditt varumärke

  En stark copy framhäver det unika och särskiljande med ditt erbjudande. Genom att sätta ljuset på produktens eller varumärkets mest attraktiva egenskaper, sticker du ut från konkurrenterna. Varje varumärke har en berättelse, och den rätta copyn gör att den berättelsen hörs.

 2. Argumentera för dig och din produkt på rätt sätt i rätt kanal

  Olika kanaler kräver olika språk och tillvägagångssätt. För att effektivt nå och engagera din målgrupp, måste budskapet skräddarsys för varje plattform. Att känna till kanalens specifika nyanser säkerställer att ditt budskap landar rätt varje gång.

 3. Upptäcka och eliminera dina kunders tvivel

  En snabb webbplats ger en bättre användarupplevelse. Vi kan arbeta för att minska laddningstiderna, förbättra serverns svarstid, och optimera bilder och andra medier för snabbare laddning.

 4. Övertyga och skapa trygghet för dina kunder genom hela köpresan

  Från den första interaktionen till det sista beslutet, bör din copy försäkra kunderna om att de gör rätt val. Genom att konstant bekräfta produktens värde och pålitlighet, skapar du en kundresa fylld med förtroende. En trygg kund är en lojal kund.

 5. Hitta nya spännande vinklar för din produkt och ditt varumärke

  Varje produkt och varumärke har outforskade vinklar som kan förnya dess appeal. Genom att tänka utanför boxen och utforska olika perspektiv kan du hitta unika berättelser som engagerar. Nyfikenhet och kreativitet kan ge ditt varumärke en oväntad och uppfriskande vitamininjektion.

 6. Paketera ditt varumärke och din produkt i kreativa koncept

  Kreativa koncept gör att ditt varumärke sticker ut och blir minnesvärt. Genom att omsluta din produkt i en spännande och nyskapande historia, blir den mer än bara ett objekt – den blir en upplevelse. Genom att tänka kreativt och annorlunda kan du skapa en djupare koppling mellan kunden och ditt erbjudande.

Några saker vi har copywritat

UX copy till hundratals sajter, nyhetsbrev, automatiska e-postflöden, Linkedin content, banners, koncept för kampanjer och lanseringar, broschyrer, eventmaterial, formulär, tidningsannonser, Meta ads, Google Ads, inbjudningar, mässmontrar, roll-ups, brand guidelines, voiceovers, native annonser, bloggar, intervjuer, artiklar, guider, presentationer, whitepapers, produktreleaser och massvis med annat.

6 anledningar till varför du 

ska låta oss copywrita åt dig

Använd vår erfarenhet

Vi jobbar med kunder från alla hörn, så vi snappar upp massor av kunskap. Den kunskapen ger din text det lilla extra. Plus, vi blandar och ger mellan branscher och hittar det som funkar bäst för dig.

Låt dina behov styra

Hos oss på Galax får du copy som sparar pengar över tid. Oavsett om det är för en kampanj eller hela sajten, skräddarsyr vi efter ditt behov. Simple as that.

Enhetslig varumärkesröst

Vi förstår vikten av en enhetlig varumärkesröst. Våra copywriters hjälper till att skapa en tydlig och konsekvent ton och stil som återspeglar ditt varumärkes personlighet och värden på alla plattformar och kanaler.

Minimera tvivel

Vi förstår kundens tveksamheter, möter dem och bygger förtroende. Rätt text minskar osäkerhet och leder smidigt till köp.

Strategiskt budskap

Vi gräver djupt för att förstå din målgrupp och dina mål. Våra copywriters utformar strategiskt innehåll som kommunicerar ditt budskap på ett tydligt och effektivt sätt, vilket leder till ökad engagemang och konvertering.

Spara tid och få resultat

Att skriva bra copy tar tid. Låt oss göra jobbet, så sparar du tid och drar nytta av vår erfarenhet. Och nej, AI är inte där än för att matcha oss.

+137%
Nya kunder

Ny webb tillsammans med marknadsaktiviteter gav Maze ett lyft i nya kunder.

Galax image
Galax image

+483%
Fler leads

Protests are like local events. You will find people, some will be standing.

+47%
Ökad konver
teringsgrad

Protests are like local events. You will find people, some will be standing.

Galax image
testimonial icon

Webbyrån Galax har ett tydligt konverteringstänk i allt dom gör och femdubblade vår konverteringsgrad med exakt samma trafik som innan

Christoffer Hartung
Grundare Centsoft

Vilka kommer du jobba med?

Vi har flera medarbetare med schyssta vilkor som jobbar på vårt kontor i Stockholm. Här är några av våra duktiga medarbetare som kommer hjälpa dig med ditt projekt.

Andreas
Art Director

Alexander
Copywriter

Julia
Grafisk designer

David
Digital marknadsföring

Mästare på det skrivna ordet

Bygg lojala följare

Öka er konvertering

Seniora resurser

  Vanliga frågor & svar

Hur lång tid kommer det ta att utveckla webbplatsen?

Beroende på komplexiteten i din webbplats kan utvecklingstiden variera från några veckor till flera månader.

Hur mycket kommer webbplatsen att kosta?

Priset beror på omfattningen och komplexiteten av projektet. Vi erbjuder olika prisplaner och vi kan skräddarsy en plan som passar dina behov och budget.

Kan ni hjälpa till med sökmotoroptimering (SEO)?

Absolut, vi kan hjälpa till att optimera din webbplats för sökmotorer och implementera en SEO-strategi som passar dina affärsmål.commodo consequat. 

Vilket innehållshanteringssystem (CMS) kommer ni att använda?

Vi arbetar med flera olika CMS, inklusive WordPress, Joomla och Drupal. Vi kommer att välja det bästa systemet baserat på dina specifika behov.

Är webbplatsen responsiv och anpassad för alla enheter?

Ja, vi bygger alla våra webbplatser med responsiv design, vilket innebär att de kommer att fungera bra på alla enheter, oavsett skärmstorlek.

Kommer jag att kunna uppdatera webbplatsen själv efter att den har lanserats?

Ja, vi kommer att ge dig en grundlig utbildning i hur du uppdaterar och underhåller din webbplats. Vi erbjuder också pågående support och underhåll om du behöver det.

Har ni någon erfarenhet av att bygga webbplatser för min bransch?

Vi har en bred erfarenhet av att bygga webbplatser för en mängd olika branscher. Vi kommer att ta hänsyn till din specifika bransch när vi utformar och bygger din webbplats.

Vilka är era betalningsvillkor?

Vi kräver normalt en initial insättning för att starta projektet och resten betalas vid projektets slutförande. Vi kan dock diskutera andra betalningsalternativ om du har specifika behov.

Hur mäter ni framgången av en webbplats?

Vi använder en rad olika verktyg för att mäta webbplatsens prestanda, inklusive Google Analytics. Vi tittar på metriker som trafik, konverteringsfrekvenser, sidvisningar och användarbeteende.

Kommer ni att erbjuda support och underhåll efter att webbplatsen har lanserats?

Ja, vi erbjuder en rad olika support- och underhållspaket. Vi kan diskutera dina specifika behov och komma överens om en plan som passar dig bäst.

Kontakta oss

Har du några frågor gällande abonnemangen eller våra tjänster? Slå oss en signal på 08 – 501 64 654 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort!

 • Prata med oss direkt på telefon
 • Få ett skräddarsytt erbjudande
 • Våra offerter är inte bindande

Vill ni skriva riktigt bra copy tillsammans med oss?