Våra tjänster – mer än bara en webbyrå

På digitalbyrån Galax kan vi ganska mycket (om vi får skryta lite). Förutom att designa webbsidor har vi ett duktigt team som sköter allt det där som ska göras för att få hemsidan att leva med besökare. Det vill säga trafik, konvertering, SEO (sökmotoroptimering), annonsering, copywriting och content. Här nedanför berättar vi lite mer om våra olika tjänster.

Galax image

Programmering och utveckling

Skelettet för en hemsida bygger på väl utförd programmering och utveckling. Det är liksom själva byggandet av sajten. Snickrandet. Det gör vi med stort fokus på etablerade standarder och validering, och alltid med fokus på sökmotoroptimering.

Bild på Daniel - utvecklingschef
Illustration

Vill ni bygga ny webb? Prata med Daniel!

Daniel är expert på utveckling av nya hemsidor med fokus på affären, er affär.

Vår design ökar din affär!

Design – Webbdesign, Art Direction & Identiteter

Vår webbdesign har mer eller mindre ett enda fokus, och det är att öka konverteringen. Det vill säga, få dina besökare att shoppa, klicka, läsa eller vad du önskar att de ska göra. Vi kallar den för krusidullfri design (nej, det gör vi inte men vi skrev så nu).

Självklart designar vi den hemsida för att vara responsiv, mobilvänlig och sökmotoranpassad. Vi designar också trycksaker och annonser. Här kan du läsa mer om vår design.

Galax hjälper er även med att ta fram en ny identitet och grafisk profil, men även med Art Direction, vilket handlar om att vi har bra smak när det kommer till det visuella.

Trafik och konvertering

En hemsida behöver besökare. Och det räcker inte med att skapa en hemsida och låta den vara. Nej, istället behöver vi driva trafik till den och få den trafiken att konvertera. Det är vi riktigt bra på. Precis som att få alla befintliga besökare att stormtrivas på sajten. Vi har också koll på att optimera trafik och få in relevanta besökare till din sajt. Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med trafik och konvertering.

Trafik och konvertering
SEO / Sökmotoroptimering

SEO och sökmotoroptimering

SEO och sökmotoroptimering har verkligen gjort en raketutveckling de senaste åren. Idag är det ett måste för den som vill synas online. På Galax har vi jobbat med SEO länge, faktiskt i över 15 år. Oavsett om det handlar om on-site optimering, analys, sökordsanalyser, off-site strategier eller något annat SEO:igt så hjälper vi dig. Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med SEO.

Annonsering

Effektiv annonsering är något som bara ska rulla på i bakgrunden, som du inte ska behöva tänka på. På Galax tar vi hand om hela din annonsering, från behov, till strategi och sen till sist designa och maximera synligheten för dina annonser. Vi vet hur man designar och optimerar annonsering för Facebook, Instagram, Google och andra displaynätverk. Med effektiv design, konverterande copywriting och framförallt snillrik data så hjälper vi dig. Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med annonsering.

Copy och content

Oj oj oj! Här behöver vår copy skriva lite copy! Ett stycke som handlar om just copy! Tänk vad underbart meta det här gick och blev.

Så länge kommer en länk där du kan läsa mer om vår copywriting.

Annonsering samt copy och content

Få en snabb återkoppling

Vi kan snabbt och enkelt berätta hur vi kan effektivisera din verksamhet och skräddarsy en lösning som är anpassad för dina behov. Hör av dig!

Galax Media är en del av Great Nash

Webbyrå Galax är en del av digitalbyrån Great Nash

Nu ännu bättre! Vår webbyrå blir en fullservice digitalbyrå med spetskompetens inom growth marketing!