https://galaxmedia.se/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/software_paintbrush.svg

 

Design & Programmering

Vi är en webbyrå. På webben som överallt annars spelar design en mycket viktig del. Vår utgångspunkt i design är era affärer. Hur kan design hjälper er nå bättre resultat? Vi designar allt från logotyper, grafiska profiler, kampanjsidor till hemsidor. Hemsidorna bygger vi sedan främst i WordPress.

https://galaxmedia.se/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_graph3.svg

 

Mätning, Analys & Rapportering

Genom att samla in och analysera information får ni som kund rätt underlag för att fatta rätt beslut. Mätningen är i vår mening fundamentalt när det kommer till digitala satsningar. Utan rätt mätning vet man inte vilken effekt olika aktiviteter har.

https://galaxmedia.se/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/music_shuffle_button.svg

 

Trafik & Konvertering

En viktig aspekt på webben är trafik. Er hemsida eller kampanj behöver trafik för att kunna ge er nya kunder. Genom smarta förstudier och en test-approach når vi snabbt relevanta användare. Vi lägger även stor fokus på konverteringsoptimering så att besökare blir kunder.

https://galaxmedia.se/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_elaboration_browser_refresh.svg

 

Marketing Automation

En väloljad maskin som lever länge med få och små reparationer. Genom att bygga content för email och landningssidor, som är kopplat till ett CRM kan vi se till att ni får in kunder i sömnen. Vi skapar copy, design och bygger ihop hela maskinen. Sedan skapar vi kampanjer för att starta igång allt.

MÅNGA BÖRJAR MED EN HEMSIDA

Behöver ni hjälp att bygga er nya hemsida? Vi har byggt många hemsidor och hjälper er gärna. Läs mer här eller hör av er till oss för en första kostnadsfri konsultation.

SAKNAR DU NÅGOT?

Letade du efter något som inte står i lådorna ovanför? Hör av dig så kan vi hjälpa dig hitta rätt.

Redo Att Ta Nästa Steg?