Vilka är webbyrån Galax?

Vi är en liten men kraftfull digital byrå med stort hjärta för våra kunder och för att skapa värde.

Vi har aldrig varit coola. Eller flashiga. Det har aldrig varit, och kommer aldrig att vara, vår grej. Istället trivs vi i nära relationer med kunder vi blir kompisar med, löser problem åt och som vi jobbar länge tillsammans med.

Galax image

Webbyrån Galax – vilka är vi?

Historia

Vi har gjort det här länge. Galax bildades redan 2011 och vår kollektiva erfarenhet är en bra bit över 100 år. Vi har runt 50 år av kundsamarbeten bakom oss också, om vi vill vara roliga och räkna ihop allting (vilket vi såklart vill).

Galax grundades från början av David och Daniel, som båda kom på att de gillade webbutveckling och att hjälpa andra med just det. Och att skapa värde.

Det här var någon gång runt 2011 och efter det har webbyrån Galax vuxit till 10 personer med olika bakgrund inom digital marknadsföring och design.

Vi trivs bland leenden, skratt och lyckade samarbeten där vi får visa våra skills och bygga värde åt våra kunder.

Om du vill kan du läsa mer om- och av oss i vår pinfärska blogg!

Sedan 2020 är Galax en del av Great Nash.

Galax image
Galax image

Medarbetare

Hos oss hittar du webbutvecklare, designers, strateger, digitala marknadsförare och copywriters. Allt det där som behövs för att få din business att växa lite. Eller mycket.

Om du blir vår kund hoppas vi att du blir det länge. All tillväxt och värde som vi skapat åt våra kunder genom åren har byggt på den ganska enkla principen. Långsiktighet.

Och att du lyssnar på oss, förstås. Bakom varje siffra, varje besökare och varje konvertering så finns planering, tid och framförallt engagemang. Självklart från oss, men också från dig.

Se alla våra duktiga medarbetare här

Bli en av oss

På Galax letar vi alltid efter nästa stjärna … på himmelen. I jobbet letar efter vi dig som är härlig att hänga med, som gillar det du gör och som är nyfiken på typ allting inom design och digital marknadsföring.

Ring eller mejla om du vill komma förbi och heja.

Galax image

Vi kan hemsidor och webben i stort

SEO och sökmotoroptimering har verkligen gjort en raketutveckling de senaste åren. Idag är det ett måste för den som vill synas online. På Galax har vi lång erfarenhet av att arbeta med SEO. SEO-arbetet leds av vår SEO-chef som har över 15 års erfarenhet. Oavsett om det handlar om on-site optimering, analys, sökordsanalyser, off-site strategier eller något annat SEO:igt så hjälper vi dig. Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med SEO.

Galax image

Få en snabb återkoppling

Vi kan snabbt och enkelt berätta hur vi kan effektivisera din verksamhet och skräddarsy en lösning som är anpassad för dina behov. Hör av dig!

Galax Media är en del av Great Nash

Webbyrå Galax är en del av digitalbyrån Great Nash

Nu ännu bättre! Vår webbyrå blir en fullservice digitalbyrå med spetskompetens inom growth marketing!