Oavsett om ni behöver en ny hemsida, digital optimering eller ny logotyp så kan vi hjälpa er

På Galax har vi har ett brett digitalt fokus där vi bistår med expertis inom en rad områden. Vi bygger gärna hemsidor & kampanjsidor där design och konverteringsgrader är viktigt. Men vi ser gärna att vi är med redan från början och sätter upp bra mätning. På så sätt kan vi i framtiden dra slutsatser och hjälpa er sätta strategi och optimera era digitala aktiviteter och marknadsföring. Sen är det som med mycket annat, det går inte att bara göra en sak, luta sig tillbaka, och tro att kunderna kommer ramla in. Det behövs en strategi, planering och en kombination av aktiviteter.

Vi anpassar våra erbjudanden efter era behov, men kommer också vara tydliga med vad vi anser krävs för att nå målen som sätts upp. Det kan vara i form av tid, budget och ibland engagemang från er som kund.

Vår målsättningen har varit densamma sedan vi startade. Vi vill hjälpa er att lyckas bättre på nätet. Vare sig ni önskar sälja mer, bygga varumärke, få in flera kunder, attrahera en ny målgrupp eller lansera en ny produkt så kan vi hjälpa er. Vi gör det genom att vara kostnadseffektiva och alltid ha ett kundfokus. Vad är det bästa för er i längden?

Vi är modiga, räds inte utmaningar och ställer jobbiga frågor, inte för att vara jobbiga, utan för att säkerställa att vi når de uppsatta målen.

Teamet

David

Projektledare

Andreas

Art Director

Daniel N

Projektledare

Julia

Designer

Ali

Utvecklare

Redo Att Ta Nästa Steg?