Blogg

Välkommen till vår alldeles egna blogg. Här skriver vi om aktuella och ibland inaktuella, men kanske ändå intressanta, ämnen inom: SEO, Google Ads, Konverteringsoptimering (CRO), Digital marknadsföring, Sociala medier, Content marketing, E-postmarknadsföring, Webbutveckling, AI och mycket mycket mer. Hoppas ni finner vår blogg och innehållet intressant.

Webbyrån Galax bloggar
Rex Regeborg

AI-copy för SEO?

Att använda AI-baserade språkmodeller för texter och copy är i ropet. Men är det bra då? Jag tog en kaffe med OpenAIs ChatGPT-4 och frågade.

Att hitta en bra webbyrå

Att hitta en bra webbyrå är inte alltid en lätt uppgift. Man vill ju trots allt ha en hemsida som sticker ut i mängden och gör ens företag synligt för så många som möjligt.

Öka konverteringar och affärer med datadriven design

Att e-handel kommit för att stanna behöver man inte argumentera för. Men att e-handlare ofta behöver göra sina shoppar bättre för att öka sina affärer behöver märkligt nog fortfarande motiveras.

Valet av kompetent webbyrå är viktigt

Att bygga en webbplats kan kännas som att försöka montera en IKEA-möbel utan manualen – utmanande, förvirrande och ibland med några överblivna skruvar.

Tips och råd från en erfaren webbyrå för att skapa en effektiv webbplats

Att skapa en effektiv och framgångsrik webbplats kan vara en utmaning, men med rätt strategi och tekniker kan du bygga en webbplats som är både attraktiv och användarvänlig.

Resultatdriven design – design som faktiskt fungerar och når mål

Webbyrån Galax, som ju är en del av Great Nash, arbetar målmedvetet med resultatdriven design. Men vad är resultatdriven design?

Få en snabb återkoppling

Vi kan snabbt och enkelt berätta hur vi kan effektivisera din verksamhet och skräddarsy en lösning som är anpassad för dina behov. Hör av dig!

Galax Media är en del av Great Nash

Webbyrå Galax är en del av digitalbyrån Great Nash

Nu ännu bättre! Vår webbyrå blir en fullservice digitalbyrå med spetskompetens inom growth marketing!