Vidareutveckla er hemsida till nästa nivå med oss!

I en digitalt driven värld är det avgörande att hålla sin hemsida uppdaterad och relevant. Vidareutveckling av din webbplats säkerställer inte bara att den uppfyller dagens tekniska och användarmässiga krav, utan skapar också nya möjligheter att engagera och omvandla besökare.

Ett urval av webbyrån Galax kunder
Galax WordPress badges

Vad kan vi göra för din existerande webbplats i WordPress?

 1. Översyn av användarvänlighet med webdesign som fångar uppmärksamhet

  Vi kan ta din nuvarande webbdesign till nästa nivå. Genom att förbättra användarvänligheten, göra sidan responsiv för alla skärmstorlekar och uppdatera den visuella stilen, kan vi ge din webbplats ett modernt och attraktivt utseende.

 2. Öka din synlighet på nätet med skräddarsydd SEO

  Vi hjälper dig att bli mer synlig på nätet. Genom att optimera rubriker, metadata, och sidstruktur för sökmotorer, kommer vi att förbättra din webbplats ranking och öka din online närvaro.

 3. Maximal webbplatsprestanda för snabbare laddningstider

  En snabb webbplats ger en bättre användarupplevelse. Vi kan arbeta för att minska laddningstiderna, förbättra serverns svarstid, och optimera bilder och andra medier för snabbare laddning.

 4. Robust webbplatskydd med vår säkerhetsgranskning

  Vi tar din webbplats säkerhet på allvar. Genom att uppdatera WordPress och Woocommerce till de senaste versionerna, installera och konfigurera säkerhetstillägg, och ge dig rådgivning om bästa praxis för säkerhet, hjälper vi till att skydda din webbplats mot potentiella hot.

 5. Skräddarsydd funktionalitet & plugins

  Utöka din webbplats funktionalitet. Genom att utveckla skräddarsydda plugins eller teman, lägga till e-handelsfunktioner genom Woocommerce, eller integrera din webbplats med andra system, kan vi skapa en skräddarsydd lösning som passar just dina behov.

 6. Effektiv innehållsstrategi för att stötta köpresor och bygga varumärke

  Få hjälp att berätta din historia online. Genom att producera och optimera högkvalitativt innehåll, utveckla en bloggstrategi, och arbeta med content marketing, kan vi skapa ett starkt och engagerande varumärke för dig på nätet.

 7. Öka konverteringsgraden med våra konverterings­strategier

  Få hjälp att berätta din historia online. Genom att producera och optimera högkvalitativt innehåll, utveckla en bloggstrategi, och arbeta med content marketing, kan vi skapa ett starkt och engagerande varumärke för dig på nätet.

 8. Insiktsfulla analyser och rapporter för din webbstrategi

  Få insikt i din webbplats prestanda. Genom att installera och konfigurera webbanalysverktyg som Google Analytics, och skapa rapporter och insikter baserat på din webbplats data, kan vi hjälpa dig att fatta informerade beslut om din webbstrategi.

6 jäkligt bra anledningar
att anlita oss

Djupgående Kunskap om WordPress

Vårt team har genomgått omfattande utbildning inom WordPress och har en bred erfarenhet av dess arkitektur och kodbas. Detta innebär att vi kan navigera och modifiera plattformen effektivt, vilket är viktigt för avancerad anpassning.

Individuellt Anpassade Lösningar

Vi förstår mångfalden i olika affärsbehov. Istället för att tillämpa generiska lösningar tar vi oss tid att förstå varje kunds specifika behov och skapa en lösning som bäst svarar mot dessa krav.

Teknisk Optimering

En webbplats prestanda kan påverka både användarupplevelsen och sökmotorrankningen. Därför fokuserar vi på tekniska aspekter som sajtens laddningstid, mobil responsivitet och säkerhetsförbättringar.

Integration av Specialfunktioner

WordPress är känt för sin mångsidighet, och vi har erfarenhet av att integrera en mängd olika funktioner, från e-handelssystem till specialanpassade innehållstyper och mer.

Regelbundet Underhåll och Uppdateringar

Tekniken utvecklas ständigt. Vi tillhandahåller regelbundna uppdateringar och underhåll för att se till att din webbplats är kompatibel med de senaste standarderna, samtidigt som vi åtgärdar eventuella problem som kan uppstå.

Kostnadsmedvetenhet

Vi är medvetna om att budgeten ofta är en begränsande faktor. Genom att använda beprövade metoder och verktyg strävar vi efter att maximera effektiviteten i vårt arbete, vilket i sin tur kan leda till kostnadsbesparingar på lång sikt.

+137%
Nya kunder

Ny webb tillsammans med marknadsaktiviteter gav Maze ett lyft i nya kunder.

Galax image
Galax image

+483%
Fler leads

Med förbättrad Google-annonsering och fokuserad konverteringsoptimering hjälpte vi Centsoft nå fantastiska resultat.

+47%
Ökad Konverterings­grad

Ny hemsida med fokus på konvertering har givit Addvise en tydligt förbättrad konverteringsgrad.

Galax image
testimonial icon

Webbyrån Galax har ett tydligt konverteringstänk i allt dom gör och femdubblade vår konverteringsgrad med exakt samma trafik som innan

Christoffer Hartung
Grundare Centsoft

Det här säger andra om oss efter över 500 lanserade hemsidor

Vilka kommer du jobba med?

Vi har flera medarbetare med schyssta vilkor som jobbar på vårt kontor i Stockholm. Här är några av våra duktiga medarbetare som kommer hjälpa dig med ditt projekt.

Andreas
Art Director, UX/UI expert

Daniel
Utvecklingschef

Julia
Grafisk designer

Zarafat
Utvecklare

Experter på WordPress
Anpassade lösningar
Teknisk optimering
Kontinuerligt underhåll

  Vanliga frågor & svar

Vad innebär en designöversyn?

Designöversyn innebär en granskning och eventuell förbättring av din webbplats visuella och funktionella design för att förbättra användarupplevelsen och den övergripande webbplatsprestandan.

Hur kan ni hjälpa till med SEO-optimering?

Vi kan hjälpa till med allt från att optimera sidrubriker och metadata, till att strukturera ditt innehåll så att det blir mer sökmotorvänligt. Vi kan även bistå med strategier för länkbyggnad och lokalt sök.

Vad innebär prestandaoptimering?

Prestandaoptimering innebär att vi arbetar med att förbättra din webbplats laddningstider, serverns svarstid och optimerar bilder och andra medier för att din webbplats ska ladda så snabbt och smidigt som möjligt.

Hur arbetar ni med säkerhet?

Vi säkerställer att din WordPress- och Woocommerce-webbplats alltid är uppdaterad till de senaste versionerna, vi installerar och konfigurerar säkerhetstillägg och vi ger rådgivning om bästa praxis för att skydda din webbplats mot potentiella hot.

Vad innebär funktionell utveckling?

Funktionell utveckling innebär att vi lägger till nya funktioner på din webbplats. Det kan innebära allt från att utveckla skräddarsydda plugins eller teman, till att integrera din webbplats med andra system som CRM-system eller marknadsföringsplattformar.

Vad är en innehållsstrategi?

En innehållsstrategi är en plan för att producera, publicera och hantera användbart och värdefullt innehåll för din webbplats. Det kan innebära att skapa blogginlägg, videoinnehåll, sociala medieinlägg och mer.

Hur kan ni hjälpa till med konverteringsoptimering?

Vi utför tester och analyser för att se vad som fungerar bäst på din webbplats och använder denna information för att öka antalet besökare som blir kunder. Detta kan innebära A/B-testning, användartester och analys av webbplatsdata.

Vad innebär webbanalys och rapportering?

Webbanalys och rapportering innebär att vi installerar och konfigurerar verktyg som Google Analytics för att spåra användarbeteendet på din webbplats. Vi skapar sedan rapporter och ger insikter baserat på denna data för att hjälpa dig att förstå hur besökare interagerar med din webbplats och var det finns möjligheter till förbättring.

Hur kan ni hjälpa till med e-postmarknadsföring?

Vi kan integrera din webbplats med en e-postmarknadsföringstjänst, skapa nyhetsbrev och kampanjer och utveckla strategier för att öka din e-postlistas storlek. Genom effektiv e-postmarknadsföring kan vi hjälpa dig att bygga starkare relationer med dina kunder.

Kontakta oss

Har du några frågor gällande abonnemangen eller våra tjänster? Slå oss en signal på 08 – 501 64 654 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort!

 • Prata med oss direkt på telefon
 • Få ett skräddarsytt erbjudande
 • Våra offerter är inte bindande