Logotyp och
grafisk profil till
fast pris

Värdet av en väldesignad grafisk profil & brand identity går inte att underskatta. Det är just er identitet som kommer att fastna i minnet hos era kunder och som kan utgöra skillnaden mellan framgång eller misslyckande.

Logo och grafisk profil färdigt på två veckor för

35 000kr

Oavsett om du är en startup eller vill förnya ett existerande varumärke (brand), förser vårt kreativa team dig med en distinkt och minnesvärd logotyp och grafisk profil (identitet) som sticker ut i mängden och berör dina kunder.

Det här är resultatet du får

Logotyp

Ditt varumärkes ansikte utåt! Vi skapar en unik och minnesvärd logotyp som speglar ditt företags kärnvärden och personlighet, och gör ett bestående intryck på din målgrupp.

Typsnitt & färger

Förstärk ditt varumärkes röst med rätt typsnitt och färger. Vi säkerställer ett konsekvent och igenkännbart visuellt språk över alla dina plattformar och kommunikationskanaler.

Branding concepts

Genom skisser och mockups visar vi hur din nya design kan appliceras på allt från tygkassar, visitkort, och digitala plattformar till företagsbilar, för att säkerställa att ditt varumärke ständigt är i framkant, oavsett medium eller plattform.

Grafisk manual

Din guide till konsekvent varumärkeskommunikation. Vår grafiska manual innehåller tydliga riktlinjer för användningen av alla dina visuella element över olika media och plattformar.

Tidigare
uppdrag

   Ditt nya varumärke är endast två veckor bort

Dag 1

Kontakt

Dag 3

Uppstart & brief

Uppstartsmöte där ni berättar om er vision

Dag 7

Presentation

Vi presenterar nytt designförslag

Dag 7-10

Feedback x2

Med er feedback färdigställer vi till ett komplett koncept

Dag 14

Slutleverans

Färdig grafisk manual med logotyp, typsnitt, färger mm.

Vilka kommer du jobba med?

Vi har flera medarbetare med schyssta vilkor som jobbar på vårt kontor i Stockholm. Här är några av våra duktiga medarbetare som kommer hjälpa dig med ditt projekt.

Andreas
Art Director

Niklaz
Grafisk formgivare

Julia
Grafisk formgivare

Full förskottsbetalning

Klart på två veckor

Två korrvändor ingår

Perfekt för startups och små företag

Designtillägg

Bra annonsering och betald trafik är som det låter, två delar. Annonsering den ena, och den betalda trafiken den andra. Bra annonsering handlar om många saker.

Dokumentmallar

Komplettera er grafiska identitet med dokumentmallar med rätt typsnitt och färger. Vi gör dem i den mjukvara ni använder, microsoft eller google. Vi fixar även er e-postsignatur.


Estimerad tid:

1-2 dagar

Pris:

5 000 kr

Branding Package

Färdiga tryckoriginal för allt ni kan önska, rollups, pennor, muggar, tygkassar, bilar, you name it.


Estimerad tid:

3-5 dagar

Pris:

8 000 kr /styck

Enkel hemsida

Är ni i behov av en enkel hemsida också? Vi kan snabbt sätta upp en sida som ser till att ni kommer igång snabbt med ert företag på webben.


Estimerad tid:

14 dagar

Pris:

45 000 kr

Illustrationer

Behöver ni illustrera något tekniskt? Eller önskar ni grafiska element som ni kan använda för att komplettera er kommunikation? Oavsett kan vår duktiga illustratör hjälpa er att kommunicera det ni önskar


Estimerad tid:

3-5 dagar

Pris:

5 000 kr /styck

Presentationsmall

Har ni behovet av att skapa proffsiga presentationer? Vi fixar en powerpoint eller google slides mall som kan användas i alla typer av möten med mängder av olika slides förberedda för er.


Estimerad tid:

3-5 dagar

Pris:

12 000 kr

Tonalitetsguide

Skapa en enhetlig och autentisk röst för ditt varumärke med vår tonalitetsguide. Oavsett kanal – webb, e-post eller sociala medier – hjälper vår guide ditt företag att konsekvent kommunicera med en ton som genuint resonerar med din målgrupp och förstärker ditt varumärkes identitet.


Estimerad tid:

7-10 dagar

Pris:

15 000 kr

Det här säger andra om oss

  Vanliga frågor & svar

Vad är en grafisk identitet och vad ingår?

En grafisk identitet är en visuell representation av ett företags eller en organisations varumärke, designad för att konsekvent kommunicera dess värden, personlighet och budskap till målgruppen. Den är ofta det första som kunderna ser och associerar med företaget, och spelar därmed en central roll i hur varumärket uppfattas.

I vår grafiska identitet ingår:

Logotyp: En unik design som representerar företaget och används på alla marknadsmaterial.
Färgpalett: En uppsättning färger som används konsekvent i alla visuella element för att förstärka igenkänning.
Typsnitt: Ett eller flera typsnitt som används i alla textelement, från marknadsföringsmaterial till interna dokument.
Bildspråk: Riktlinjer för användning av bilder och grafik som representerar varumärket på rätt sätt.
Grafisk Manual: Ett dokument som innehåller riktlinjer om hur alla ovanstående element ska användas för att säkerställa konsistens över alla plattformar och medier.

Tillsammans skapar dessa komponenter en enhetlig och igenkännbar visuell närvaro som hjälper företaget att kommunicera sitt budskap klart och konsekvent till sin målgrupp.

Vad är en design add-on?

Det är tillägg som är till för att du ska kunna anpassa leveransen och priset till just ert behov. Vid frågor så finns vi bara ett mail eller ett telefonsamtal bort!

Vad är en grafisk identitet till för?

En grafisk identitet syftar till att visuellt kommunicera ett företags värden, personlighet och budskap på ett konsekvent sätt över alla plattformar och kontaktpunkter. Den hjälper till att bygga igenkänning, skapa en enhetlig varumärkesupplevelse och stärka företagets position på marknaden.

Vilka är Galax Media?

Vi är en webbyrå som numera ägs och drivs av Great Nash AB. Tillsammans har vi över 20 år i branschen och har hjälpt hundratals kunder med deras digitala kommunikation.

Vad händer om jag vill ändra något?

I leveransen ingår alltid två korrvändor, därefter kan vi ta en diskussion om ev extrakostnad beroende på storlek av ändringen. Ofta går det att ändra utan extra kostnad, det viktigaste för oss är att du ska bli nöjd som kund.

Vad händer om jag vill beställa något mer eller annat?

Vi är flexibla och kan skapa precis det du önskar. För en mer skräddarsydd leverans eller andra frågor tveka inte att höra av dig till oss. Våra andra kunder brukar säga att vi är väldigt snälla 🙂

Varför förskottsbetalning

Full förskottsbetalning tillåter oss att helhjärtat engagera oss i ditt projekt från start och leverera inom utlovad tidsram. När vi mottar betalning på förhand kan vårt team omedelbart tilldela rätt resurser, tid och expertis, säkerställa kvaliteten på det arbete vi levererar, och prioritera ditt projekt effektivt. Detta visar också på en stark ömsesidig engagemang och tillit mellan oss och säkerställer en smidig och fokuserad process genom alla steg i skapandet av din grafiska identitet, utan administrativa avbrott.

Vad skulle hända om jag inte är nöjd?

Efter över 20 år i branschen och över hundratals lyckade projekt så är du i trygga händer. Om du inte är nöjd med de levererade materialen är din feedback ovärderlig och vi är här för att göra det rätt. Vår process inkluderar revisionsrundor där vi aktivt samarbetar för att finjustera och modifiera designen enligt dina önskemål. Målet är att skapa en grafisk identitet som du är fullständigt nöjd med, och vi förbinder oss att arbeta tillsammans med dig genom varje steg för att nå detta mål. Ditt nöje och varumärkets framgång är av yttersta vikt för oss.

Kontakta oss

Har du några frågor gällande abonnemangen eller våra tjänster? Slå oss en signal på 08 – 501 64 654 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort!

  • Prata med oss direkt på telefon
  • Få ett skräddarsytt erbjudande
  • Våra offerter är inte bindande

Önskade design-addons: