Erbjud dina kunder genuint värde med inbound marketing

Öka din ROI och få mer för pengarna, samtidigt som du minskar kostnaden för dina leads med upp till 60%. Låt oss skapa genuint, värdefullt innehåll som dina kunder är intresserade av. Med inbound marketing når vi dina kunder där de är, och bygger långsiktiga relationer som stärker din affär.

Galaxmedia Awards

Varför Inbound Marketing?

Vi kan ta din nuvarande webbdesign till nästa nivå. Genom att förbättra användarvänligheten, göra sidan responsiv för alla skärmstorlekar och uppdatera den visuella stilen, kan vi ge din webbplats ett modernt och attraktivt utseende.

 1. Mer marknadsföring för dina pengar

  Statistik visar att inbound marketing kostar ungefär 62% mindre per lead än vanlig marknadsföring. Med andra ord så får du mer marknadsföring för pengarna.

 2. Bättre relation till dina kunder

  Med inbound marketing ger du dina kunder äkta värde. Guider, whitepapers, webinar, bloggar och annat innehåll skapar substantiellt värde för dina kunder. Med det så bygger du också längre och starkare relation till dina kunder.

 3. Hjälp dina kunder i deras utmaningar

  Allt innehåll som som vi skapar inom inbound marketing har som mål att på olika sätt göra livet lättare för dina kunder. Inbound marketing utbildar och engagerar dina kunder när dom är aktivt intresserade. Hjälp dom att möta sina utmaningar.

 4. Anpassa dig snabbare med inbound marketing

  Inbound marketing drivs mycket av innehållsstrategier. Då innehåll är kärnan i denna metod, blir det lättare att snabbt anpassa och ändra budskap baserat på realtidsdata om vad som presterar bäst. Traditionell digital marknadsföring kan ibland vara mer beroende av fasta kampanjstrukturer.

Vad kan vår inbound marketing göra för dig?

 1. Du blir värdefull för dina kunder

  Istället för att bara prata om dina produkter eller tjänster, erbjuder vi värdefulla insikter, tips och lösningar. Vi skapar och skräddarsyr innehåll så att det är hyperrelevant för dina kunder. Då får dom underlag för att fatta sina egna beslut och kraften att vara mer självständiga. Istället för att känna sig pressade till att köpa, känner de sig informerade och kapabla att göra det bästa valet för sina behov. Du blir värdefull på riktigt för dina kunder.

 2. Du får bättre leads

  Med värdefullt innehåll som möter dina potentiella kunders problem eller frågor, attraherar vi besökare som redan är intresserade av vad du har att erbjuda. När de engagerar sig med ditt innehåll och lämnar sina kontaktuppgifter i utbyte mot, till exempel, en e-bok eller en webinar, får du leads som är mycket mer kvalificerade än genom traditionell reklam.

 3. Du ökar din kunskap om dina kunder

  Att förstå kundens invändningar och bekymmer är nyckeln till att bemöta dem. Genom att adressera dessa bekymmer proaktivt i din copy, kan du bygga förtroende och guida kunderna mot ett köp. En genomtänkt copy förebygger tvivel och skapar en klarare väg mot konvertering.

 4. Du blir en tankeledare

  Med djupgående, insiktsfullt innehåll som håller hög kvalitet så gör vi ditt företag till en tankeledare inom din nisch. Vi identifierar de frågor som din målgrupp har och erbjuder utbildande innehöll som möter de frågorna. På det sätter skapar vi både engagemang och gemenskap.

6 jäkligt bra anledningar
att anlita oss

Erfarenhet och Expertis

Med vår långa erfarenhet av att framgångsrikt använda Inbound Marketing för våra kunder, kan vi hjälpa ditt företag att attrahera, engagera och glädja din målgrupp.

Personaliserade Strategier

Vi förstår att varje företag är unikt. Därför skapar vi skräddarsydda Inbound Marketing-strategier som är anpassade till ditt företags unika behov och mål.

Innovativa Lösningar

Vi är alltid uppdaterade med de senaste trenderna och teknologierna inom Inbound Marketing. Detta betyder att vi kan erbjuda innovativa och kreativa lösningar som hjälper ditt företag att sticka ut.

Data-Driven Metoder

Precis som i en rymdfärd, vet vi att samarbete är nyckeln till framgång. Vi arbetar nära tillsammans med dig genom hela processen, från strategi till genomförande, för att se till att ditt varumärke lyser ljusare än någonsin.

Fullständig Transparens

Vi skapar inte bara innehåll, vi berättar historier – och vi gör det lika bra som Spielberg. Vi använder berättande för att engagera din publik, bygga starka relationer och skapa varaktiga minnen kring ditt varumärke.

Oavbrutet Stöd

Till sist, precis som varje rymdfärd, handlar det om att uppnå fantastiska resultat. Och på Galax Media, levererar vi resultaten du behöver för att ta ditt varumärke till nya höjder – från ökad trafik och leads till förbättrad kundlojalitet och försäljning.

+137%
Nya kunder

Ny webb tillsammans med marknadsaktiviteter gav Maze ett lyft i nya kunder.

Galax image
Galax image

+483%
Fler leads

Protests are like local events. You will find people, some will be standing.

+47%
Ökad konver
teringsgrad

Protests are like local events. You will find people, some will be standing.

Galax image

Det här säger andra om oss efter över 500 projekt

testimonial icon

Webbyrån Galax har ett tydligt konverteringstänk i allt dom gör och femdubblade vår konverteringsgrad med exakt samma trafik som innan

Christoffer Hartung
Grundare Centsoft

Vilka kommer du jobba med?

Vi har flera medarbetare med schyssta vilkor som jobbar på vårt kontor i Stockholm. Här är några av våra duktiga medarbetare som kommer hjälpa dig med ditt projekt.

Andreas
Art Director

Alex
Copywriter

Julia
Grafisk designer

David
Digital Marknadsföring

Experter på Inbound
Ingen bindningstid
Transparenta rapporter
Seniora resurser

  Vanliga frågor & svar

Hur lång tid kommer det ta att utveckla webbplatsen?

Beroende på komplexiteten i din webbplats kan utvecklingstiden variera från några veckor till flera månader.

Hur mycket kommer webbplatsen att kosta?

Priset beror på omfattningen och komplexiteten av projektet. Vi erbjuder olika prisplaner och vi kan skräddarsy en plan som passar dina behov och budget.

Kan ni hjälpa till med sökmotoroptimering (SEO)?

Absolut, vi kan hjälpa till att optimera din webbplats för sökmotorer och implementera en SEO-strategi som passar dina affärsmål.commodo consequat. 

Vilket innehållshanteringssystem (CMS) kommer ni att använda?

Vi arbetar med flera olika CMS, inklusive WordPress, Joomla och Drupal. Vi kommer att välja det bästa systemet baserat på dina specifika behov.

Är webbplatsen responsiv och anpassad för alla enheter?

Ja, vi bygger alla våra webbplatser med responsiv design, vilket innebär att de kommer att fungera bra på alla enheter, oavsett skärmstorlek.

Kommer jag att kunna uppdatera webbplatsen själv efter att den har lanserats?

Ja, vi kommer att ge dig en grundlig utbildning i hur du uppdaterar och underhåller din webbplats. Vi erbjuder också pågående support och underhåll om du behöver det.

Har ni någon erfarenhet av att bygga webbplatser för min bransch?

Vi har en bred erfarenhet av att bygga webbplatser för en mängd olika branscher. Vi kommer att ta hänsyn till din specifika bransch när vi utformar och bygger din webbplats.

Vilka är era betalningsvillkor?

Vi kräver normalt en initial insättning för att starta projektet och resten betalas vid projektets slutförande. Vi kan dock diskutera andra betalningsalternativ om du har specifika behov.

Hur mäter ni framgången av en webbplats?

Vi använder en rad olika verktyg för att mäta webbplatsens prestanda, inklusive Google Analytics. Vi tittar på metriker som trafik, konverteringsfrekvenser, sidvisningar och användarbeteende.

Kommer ni att erbjuda support och underhåll efter att webbplatsen har lanserats?

Ja, vi erbjuder en rad olika support- och underhållspaket. Vi kan diskutera dina specifika behov och komma överens om en plan som passar dig bäst.

Kontakta oss

Har du några frågor gällande abonnemangen eller våra tjänster? Slå oss en signal på 08 – 501 64 654 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort!

 • Prata med oss direkt på telefon
 • Få ett skräddarsytt erbjudande
 • Våra offerter är inte bindande

Starta din inbound marketing resa här!