Content Marketing – Där ord blir till stjärnstoft och historier till galaxer

Upptäck konsten att omvandla ord till affärer med Galax Media. Utforska hur vår strategiska content marketing inte bara bygger ert varumärke, utan faktiskt driver era B2B-affärer framåt.

Galaxmedia Awards

Varför arbeta med Content Marketing?

I en värld där affärslösningar blir alltmer sofistikerade och säljcyklerna sträcker sig längre, står vi inför utmaningen att inte bara informera, utan att skapa meningsfulla relationer med våra prospekt och kunder under resans gång. Det är här content marketing lyser som den otvivelaktiga stjärnan i B2B-galaxen.

Sätt er själva i era kunders skor en stund: Komplexa lösningar kräver förståelse, förtroende och ett solklart värdeerbjudande. Content marketing blir bryggan som metodiskt leder dem genom varje steg av säljcykeln, försäkrar deras beslut och transformeras till en pålitlig rådgivare i deras ögon. På Galax Media förstår vi detta intrikata landskap och bemästrar konsten av att utveckla och implementera content-strategier som är så mycket mer än bara innehåll – de är era affärsbudskap, klart och tydligt framförda genom varje etapp av kundresan.

Så omvandlar du innehåll till konkreta affärsmöjligheter

 1. Starta resan: Anpassad analys för djupare kundförståelse

  Skär genom bruset och träffa rätt från början. Tillsammans kartlägger vi er målgrupp med en precision som omvandlar insikter till affärsmöjligheter. Skapad med er unika industriexpertis, levererar vår strategi inte bara innehåll – den skapar resonans.

 2. Skapa lysande innehåll: Era berättelser, kraftfullt berättade

  Låt oss färglägga er expertis med berättelser som lyser upp ert varumärke i kundernas ögon. Vi framhäver er unika position, skapar innehåll som är så mycket mer än bara ord och bilder – en resurs era kunder inte kan motstå att utforska.

 3. SEO med stil: Synlighet möter substans

  Ni vet vad ni pratar om – låt oss försäkra att världen vet om det också. Med SEO som både är tekniskt skarpt och innehållsmässigt relevant, optimerar vi inte bara för sökmotorer utan för mänskliga upplevelser.

 4. Rätt budskap, rätt ögonblick: dynamisk distribution

  Stig in i era kunders värld med budskap som levereras precis när och där de behöver dem. Vi navigerar genom digitala kanaler med precision och finess, och ser till att varje bit innehåll räknar.

 5. Konvertering: Varje steg en destination

  Varje kontakt med ert innehåll är en möjlighet. Vi skapar en sömlös resa där varje steg känns naturligt och varje interaktion bygger värdet, ledande till en konvertering som känns lika rätt för er kund som för er.

 6. Mäta, lära, förnya: dynamisk analys för ständig utveckling

  Varje datainsikt är en chans att bli bättre. Med konstant mätning och analys optimerar vi ständigt och anpassar oss efter rörelserna på marknaden, och ser till att er strategi alltid är ett steg före.

 7. Kontinuerlig magi: Håll lågan levande med konsekvent leverans

  Innehåll är inte en engångshändelse, utan en ständig ström av värde. Vi hjälper er att bibehålla en konstant närvaro, där varje nytt stycke innehåll är en ny chans att förtrolla och engagera era kunder på nytt.

Effekter du når med content marketing

Bygga auktoritet och trovärdighet

Höjd branschstatus och förbättrat rykte. Genom att dela insiktsfullt och värdefullt innehåll etablerar ni er som tänkledare och experter inom ert område, vilket bygger förtroende hos potentiella kunder.

Närvara där era kunder söker

Synlighet och högre söktrafik. Genom SEO-optimerat innehåll möter ni kunderna där de aktivt söker information och lösningar, vilket underlättar för dem att hitta er när behovet uppstår.

Skapa engagerande kundresor

Starkare kundrelationer och ökad lojalitet. Med välplanerat innehåll som adresserar varje steg i kundresan, skapar ni en konsekvent och positiv upplevelse som stärker banden mellan ert varumärke och er publik.

Öka konverteringsgraden

Högre ROI och förbättrad försäljningspipeline. Riktat och relevansprövat innehåll guidar potentiella kunder genom köpprocessen, vilket inte bara attraherar leads, utan också ökar chansen att omvandla dem till kunder.

Skapa långvariga relationer

Återkommande affärer och förlängd kundlivscykel. Content marketing möjliggör löpande interaktioner med befintliga kunder, vilket håller er top of mind och öppnar upp för ytterligare affärsmöjligheter och rekommendationer.

Mätbar och anpassningsbar marknadsföring

Inblickar i kundbeteende och möjlighet till förbättring. Tack vare analys och datauppföljning blir era marknadsföringsinsatser mätbara och ni kan enkelt justera strategin baserat på faktiska resultat och ändrade förutsättningar.

6 jäkligt bra anledningar
att anlita oss

Vi Tar ”Content” till Nya Höjder

På Galax Media, tänker vi inte bara utanför boxen – vi befinner oss redan i rymden, utforskar nya content-galaxer. Om du letar efter fräscha och innovativa idéer för din content marketing, är vi ditt rymdskepp.

Kundfokus som en Mars Rover

Vi är lika fokuserade på att förstå dina kunder som NASA är på att utforska Mars. Vi dyker djupt ner i din målgrupps beteende, intressen och behov för att skapa innehåll som verkligen resonerar med dem.

SEO-Experter i en Klass för Sig

Vi vet att bästa sättet att nå stjärnorna är att synas på toppen av sökmotorresultaten. Våra SEO-experter optimerar varje stycke innehåll för att öka din synlighet och trafik.

Vi Är i Detta Tillsammans

Precis som i en rymdfärd, vet vi att samarbete är nyckeln till framgång. Vi arbetar nära tillsammans med dig genom hela processen, från strategi till genomförande, för att se till att ditt varumärke lyser ljusare än någonsin.

Mästar Berättande som Spielberg

Vi skapar inte bara innehåll, vi berättar historier – och vi gör det lika bra som Spielberg. Vi använder berättande för att engagera din publik, bygga starka relationer och skapa varaktiga minnen kring ditt varumärke.

Resultat Som Pratar för Sig Själva

Till sist, precis som varje rymdfärd, handlar det om att uppnå fantastiska resultat. Och på Galax Media, levererar vi resultaten du behöver för att ta ditt varumärke till nya höjder – från ökad trafik och leads till förbättrad kundlojalitet och försäljning.

+137%
Nya kunder

Ny webb tillsammans med marknadsaktiviteter gav Maze ett lyft i nya kunder.

Galax image
Galax image

+483%
Fler leads

Protests are like local events. You will find people, some will be standing.

+47%
Ökad konver
teringsgrad

Protests are like local events. You will find people, some will be standing.

Galax image
testimonial icon

Webbyrån Galax har ett tydligt konverteringstänk i allt dom gör och femdubblade vår konverteringsgrad med exakt samma trafik som innan

Christoffer Hartung
Grundare Centsoft

Vilka kommer du jobba med?

Vi har flera medarbetare med schyssta vilkor som jobbar på vårt kontor i Stockholm. Här är några av våra duktiga medarbetare som kommer hjälpa dig med ditt projekt.

Andreas
Art Director

Alexander
Copywriter

Julia
Grafisk designer

David
Digital marknadsföring

Målgruppsrelevant innehåll
Få en leadsfunnel
Utbilda era kunder
Öka er försäljning

  Vanliga frågor & svar

Vad innebär content marketing?

Svar: Content marketing innebär att skapa och dela värdefullt, relevant innehåll med syfte att attrahera en definierad målgrupp, bygga relationer och ultimativt driva affärsmässiga mål, exempelvis försäljning eller leads.

Varför behöver vårt företag content marketing?

Svar: Content marketing hjälper er att positionera er som experter inom ert område, bygga förtroende med potentiella kunder, förbättra er online-närvaro, och generera kvalificerade leads genom att leverera värdefullt innehåll.

Hur mäter man framgång inom content marketing?

Svar: Framgång inom content marketing mäts oftast genom olika KPI:er (nyckeltal), såsom webbplatsens trafik, leadsgenerering, kundengagemang, konverteringsgrad och ROI (avkastning på investering).

Hur lång tid tar det innan vi ser resultat?

Svar: Content marketing är en långsiktig strategi. Resultaten kan variera beroende på er specifika strategi, men det är vanligt att det tar flera månader av konsekvent och kvalitativt innehållsarbete innan tydliga resultat kan observeras.

Hur bestämmer ni vilket innehåll som ska produceras?

Svar: Vi utvecklar en strategi baserad på en noggrann analys av er bransch, era mål, och er målgrupp. Innehållet skapas sedan med dessa insikter i åtanke för att säkerställa att det är relevant och värdefullt för era potentiella kunder.

Måste vi producera allt innehåll internt?

Svar: Nej, absolut inte. Vi på Galax Media kan hjälpa till med allt från strategiutveckling till produktion och distribution av innehåll, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Är content marketing kostnadseffektivt jämfört med traditionell marknadsföring?

Svar: Ja, ofta är det så. Content marketing kan vara mycket kostnadseffektivt då det ofta leder till ökad organisk trafik, bygger långsiktiga kundrelationer och genererar leads över tid snarare än via betald annonsering.

Hur integreras content marketing med vår övriga marknadsföring?

Svar: Content marketing bör vara en integrerad del av er övergripande marknadsföringsstrategi, och kan effektivt samverka med andra marknadsföringsmetoder som t.ex. SEO, social media marketing, och e-postmarknadsföring för att maximera räckvidd och effekt.

Kontakta oss

Har du några frågor gällande abonnemangen eller våra tjänster? Slå oss en signal på 08 – 501 64 654 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort!

 • Prata med oss direkt på telefon
 • Få ett skräddarsytt erbjudande
 • Våra offerter är inte bindande

Starta din innehållsresa idag: