Design som känns och ger effekt

Förutom art direction och design för hemsidor, så designar vi på Galax också digitala annonser i stillbildsformat och rörligt format för alla stora kanaler som Google Ads, Facebook, Instagram och TikTok. Dessutom designar vi trycksaker som tidningsannonser, visitkort, påsar, ljusboxar, förpackningar, affisch och mycket mer.

Galax image

Design på rätt sätt

Bra design ska märkas, men inte vara högljudd. Framförallt ska bra design skapa intryck, något som blir viktigare för varje dag som går, eftersom den kommunikativa sfären befolkas av fler och fler objekt hela tiden.

Design handlar om mer än bara illustrationer, bilder och visuellt intryck. På Galax (och massvis med andra ställen) så är det designen och copyn som förmedlar budskapet. Det är grundstommen som bär meddelandet framåt, och får det att bryta igenom bruset och rätt in i hjärtat på mottagaren.

Målet med bra design är att få mottagaren att göra något. Exakt vad de ska göra för något varierar såklart, beroende på om vi har designat ett visitkort eller en digital annons. Ibland vill vi att mottagaren ska känna starkt, ibland vill vi att mottagaren ska konvertera (det vill säga, klicka, köpa, läsa eller vad det nu kan vara). Bra design ska alltid märkas, och bra design gör alltid ett intryck.

Här kan du läsa om vårt paket för att ta fram en ny logotyp & identitet och skapa en grafisk manual till er.

Galax image
Galax image

Så skapar Galax framgångsrik design

Oavsett vad vi skapar på Galax, så börjar vi med att lyssna på dig Då blir det lite lättare att göra allt det där som kommer sen. Sen gör vi kanske inte alltid som du vill, för vi kan design och vi vet vad som fungerar.

Alla våra kunder har olika identitet, olika utmaningar och olika möjligheter. Vår design ska alltid stärka identiteten, möta utmaningarna och nyttja möjligheterna.

Grundläggande, väl genomför design bygger först och främst på linjerna. Med hjälp av linjerna kan vi skapa olika typer av känslor hos mottagaren, och framkallar olika reaktioner. Det mänskliga ögat dras till vissa typer av linjeuppsättningar, och de uppsättningarna kan vi använda på flera sätt för att nå våra mål.

Genom att sedan kombinera linjerna och använda balans, inriktning, upprepning, kontrast, färger och framförallt former, så skapar vi framgångsrik design som tränger igenom bruset och får ditt budskap att upplevas på bästa sätt.

Vi är dessutom förtjusta i att testa saker, vilket är enklare nu än någonsin tidigare. Därför testar vi all vår digitala design för till exempel annonser, och låter datan berätta för oss vad som fungerar bäst.

Få en snabb återkoppling

Vi kan snabbt och enkelt berätta hur vi kan effektivisera din verksamhet och skräddarsy en lösning som är anpassad för dina behov. Hör av dig!

Galax Media är en del av Great Nash

Webbyrå Galax är en del av digitalbyrån Great Nash

Nu ännu bättre! Vår webbyrå blir en fullservice digitalbyrå med spetskompetens inom growth marketing!