Resultatdriven design – design som faktiskt fungerar och når mål

Innehåll

Webbyrån Galax, som ju är en del av Great Nash, arbetar målmedvetet med resultatdriven design. Men vad är resultatdriven design?

Måloptimerad design

Resultatdriven design är en metod som fokuserar på att skapa designlösningar som är optimerade för att uppnå specifika mål eller resultat. Det handlar om att använda data och analys för att ta fram designbeslut som kan leda till ökad konvertering, förbättrad användarupplevelse och ökad lönsamhet.

Resultatmätt design

En viktig del av resultatdriven design är att ha tydliga mål och mäta resultaten av designbesluten. Detta kan innebära att man använder A/B-testning för att jämföra olika designalternativ och se vilken som fungerar bäst. Det kan också handla om att mäta användarbeteende och analysera data för att förbättra användarupplevelsen.

Iterativ design

En annan viktig del av resultatdriven design är att ha en iterativ process. Det handlar om att testa och ändra designbesluten baserat på de resultat man får, för att ständigt förbättra och optimera lösningarna.

Design som faktiskt fungerar

Resultatdriven design kan vara ett effektivt verktyg för att skapa design som faktiskt fungerar och ger önskade resultat. Det handlar om att använda data och analys för att ta fram lösningar som är optimerade för att uppnå specifika mål. Genom att ha tydliga mål och mäta resultaten av designbesluten kan man ständigt förbättra och optimera lösningarna för att uppnå bättre resultat.

Så vad designar vi?

Förutom art direction och design för hemsidor, så designar vi på Galax också digitala annonser i stillbildsformat och rörligt format för alla stora kanaler som Google Ads, Facebook, Instagram och TikTok. Dessutom designar vi trycksaker som tidningsannonser, visitkort, påsar, ljusboxar, förpackningar, affisch och mycket mer.

Det innebär att du med fördel kan kontakta och prata med oss, för oavsett vilka designbehov eller designuppdrag du har.

Vi kan design!

Få en snabb återkoppling

Vi kan snabbt och enkelt berätta hur vi kan effektivisera din verksamhet och skräddarsy en lösning som är anpassad för dina behov. Hör av dig!

Galax Media är en del av Great Nash

Galax image

Nu ännu bättre! Vi blir en fullservice byrå med spetskompetens inom growth marketing.