Ny hemsida till ADDvise group AB

ADDvise group AB – ledande leverantör till sjukvårds- och forskningsenheter

ADDvise group AB behövde en ny hemsida. Vi hjälpte bygga upp en köpresa digitalt på hemsidan för att stötta flera typer av målgrupper.

Är du nyfiken får du gärna läsa mer om hur vi jobbar med WordPress här.

Galax image

Kunden

ADDvise Group AB (publ) är en ledande leverantör av utrustning till sjukvårds- och forskningsenheter. Bolaget är noterat på Nasdaq Nordic och bedriver sin verksamhet inom två huvudsakliga affärsområden, Laboratorie och Sjukvård.

ADDvise befinner sig för närvarande i en spännande tillväxtfas och har som mål att växa via förvärv för att bredda sin verksamhet samt öka aktievärdet för investerare.

Uppdraget

ADDvise behövde en ny och modern webbplats som skulle bättre återspegla företagets verksamhet, vision och ambitioner. Det var även viktigt att visuellt kommunicera var ADDvise är på väg som ett företag. Webbplatsens besökare skulle snabbt och enkelt hitta relevant information om ADDvise och deras dotterbolag. Det var även av största vikt att följa alla regulatoriska krav och riktlinjer som finns för noterade företag.

Lösningen

Vi började vårt samarbete med ADDvise genom att noggrant lyssna på deras önskemål och behov. Det var viktigt för oss att förstå deras specifika situation, mål och de regulatoriska kraven som finns för börsnoterade företags hemsidor.

Efter att ha genomfört två workshops presenterade vi vår strategi för den nya webbplatsen. Vi identifierade vägen framåt och tog hänsyn till deras unika behov och mål.

Vi utvecklade en helt ny webbplats från grunden med hjälp av WordPress. Med tanke på att ADDvise har olika språkversioner på sina domäner, valde vi att implementera en WordPress Multisite-lösning som även fungerar när man har olika domännamn. En Multisite-lösning möjliggör en effektiv hantering av innehåll på flera språk.

Vi integrerade även en API-koppling till Cision för att hämta och visa aktuella pressmeddelanden på webbplatsen. Dessutom skapade vi en funktion som automatiskt presenterar rapporter på webbplatsen för att underlätta tillgången till viktig information för besökare samt effektivisera det administrativa compliance-arbetet. Vid utvecklingen och designen av webbplatsen prioriterade vi användarvänlighet och tydlighet för att säkerställa en positiv upplevelse för besökarna.

Vi tog även fram nya grafiska element som kompletterar ADDvise’s befintliga logotyp och införde ett modernt bildmanér för att ge webbplatsen en professionell känsla. På så sätt skapade vi en enhetlig och attraktiv visuell identitet som stärker deras varumärke.

Resultatet

Den nya webbplatsen fick väldigt bra mottagande av användarna, både internt och externt och hjälper ADDvise kommunicera med sina kunder och intressenter globalt.

Vi är stolta över resultatet av vårt samarbete med ADDvise och har sedan lanseringen fått förtroende att även utveckla andra hemsidor till ADDvises dotterbolag.

Galax image
Galax image

Få en snabb återkoppling

Vi kan snabbt och enkelt berätta hur vi kan effektivisera din verksamhet och skräddarsy en lösning som är anpassad för dina behov. Hör av dig!

Galax Media är en del av Great Nash

Galax image

Nu ännu bättre! Vi blir en fullservice byrå med spetskompetens inom growth marketing.