Din WordPressbyrå i Stockholm

Galax WordPressbyrå i Stockholm har varit verksamma sedan 2012. Sedan starten har vi byggt hemsidor i WordPress för att hjälpa företag bättre nå sina affärsmål. Vi vet vad som fungerar och vi kan hjälpa ert företag nå dit.

Under våra kundcase kan ni ta del av ett axplock av alla hemsidor som vi har gjort. Till dagens datum har vi skapat över 300 hemsidor i WordPress.

Galax image

Vad är en WordPressbyrå?

Det är helt enkelt en webbyrå som bygger med WordPress. Vi har därför valt att fokusera uteslutande på att bygga hemsidor åt kunder i WordPress. Det är numera det överlägset mest populära publiceringsverktyget och som idag driver över 30% av alla hemsidor på internet (väldigt många hemsidor!).

Hur har WordPress kunnat bli så stort är en vanlig fråga. Delvis har det att göra med att det är ”open source”, alltså öppen källkod. Det har hjälpt till att driva utvecklingen och bygga ett stort community kring WordPress. Det i sin tur innebär att det är kostnadseffektivt jämfört med många andra system. Vi får många gånger höra från kunder hur enkelt och användarvänligt WordPress är. Det är även mycket flexibelt och används idag av företag i alla möjliga branscher.

Galax image
Galax image

En WordPressbyrå med er affär i fokus

Er hemsida är en del av er marknadsföringsmix. Hemsidan ska framförallt stödja ert företag och ska hjälpa er nå era affärsmål. Affärsmålen kan variera, men vi ser till att hemsidan byggs utifrån principer för att maximera nyttan med er nya hemsida.

Oftast handlar affärsmål om att öka försäljning, omsättning och inte minst vinsten i bolaget. Er hemsida är en viktig del i att bygga ert varumärke, men självklart även att stötta era kunders köpresa med er. Idag finns allt bara en Googling bort och ert företag behöver ger era presumtiva kunder bästa möjliga upplevelse när de väl hittat till er. Ni vill att så många som möjligt blir leads eller gör ett köp på er hemsida. På så sätt stöttar vi era affärsmål, genom att bygga en hemsida som leder till framgång.

Framtidssäkert och säker hemsida i WordPress

Det sägs att det känns som att tiden bara går snabbare och snabbare ju äldre man blir. Teknologi utvecklas i en rasande fart och det gäller att vara smart när man ska köpa en ny hemsida. Man behöver inte köpa det senaste och hetaste, men man bör vara medveten om de val man gör och se till att webbsidan man bygger är framtidssäkrad. Fungerar hemsidan bra i mobilen, laddar den snabbt, är den byggd för att Google ska tycka om den (SEO)? Vi hjälper er ta bra beslut och välja rätt. Vi bygger alltid framtidssäkrat och säkert.

Galax image
Galax image

Vältestad modell – garanterad nöjd kund

Eftersom vi har gjort så många hemsidor genom åren har vi hittat en optimal process att bygga hemsidor till kunder. Det gör att vi kan arbeta fort och träffsäkert och garantera att ni som kund blir nöjd. Läs mer om vår process här.

Allt på ett och samma ställe – WordPressbyrå med det lilla extra

Rubriken låter lite som ett dåligt reklamförsök. Men sanningen är att vi har allt inhouse, allt under samma tak. Vi tar hand om alla delar kring bygget av er hemsida. Vi designar, projektleder, utvecklar och förvaltar. Allt från vårt kontor i på Valhallavägen 86 i Stockholm. Det är även här vi tar avstämningar och uppstartsmöten.

När sidan är klar så hjälper vi er även med den digitala marknadsföringen. Vi hjälper sätta upp mätning för att ni ska kunna ta objektiva beslut. Sedan planerar vi tillsammans med er insatser för att driva trafik och skapa intresse kring er hemsida och era produkter/tjänster. Vi sätter upp kampanjer, skriver copy, optimerar landningssidor och konverteringar.

Kärt barn har många namn. Vi kallar oss ibland för WordPressbyrå, ibland för webbyrå och ibland för Digital Byrå. En webbyrå brukar oftast endast fokusera på att bygga och programmera hemsidor, alltså för webben, medan en digital byrå kan göra det men även mer. En digital byrå kan även hjälpa er med digital marknadsföring, design, copy, marketing automation, ja egentligen allt som innefattar digital marknadsföring. Sen beror det så klart på byrån och vad de anser sig vara bäst på. Men eftersom vi även hjälper kunder bli bättre på nätet, få fler kunder via digitala källor, alltså digital marknadsföring, så borde vi kallas oss för Digital byrå. Det gör vi också. Men det begreppet är inte helt vedertaget ännu och eftersom vi också bygger hemsidor i WordPress så kallar vi oss ofta även för wordpressbyrå.

Vi vill härmed hälsa er välkomna till Galax WordPressbyrå Stockholm! Tveka inte att höra av er så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa er bli bättre på nätet.

Galax image

Galax Media är en del av Great Nash

Webbyrå Galax är en del av digitalbyrån Great Nash

Nu ännu bättre! Vår webbyrå blir en fullservice digitalbyrå med spetskompetens inom growth marketing!

Få en snabb återkoppling

Vi kan snabbt och enkelt berätta hur vi kan effektivisera din verksamhet och skräddarsy en lösning som är anpassad för dina behov. Hör av dig!