Varför välja oss som din nästa webbyrå?

På Galax webbyrå sätter vi alltid dina kunder och din affär i första rummet. Hittills har vi skapat framgångsrik design och marknadsföring för över 300 kunder i en rad olika branscher. Alltid med ett stort kund- och affärsfokus.

Illustrativ övergång på webbyrå-sida

Webbyrå plus digital marknadsföring

Vi tror att det finns runt 500 digitala byråer i Stockholm. Säkert det dubbla i Sverige. Och vi är inte bäst på allt, det är ingen. Även om det säkert finns många som påstår det. Däremot är vi riktigt duktiga på design och marknadsföring. Och täta samarbeten. Vi blir din egen lilla marknadsavdelning. Eftersom vi bara är 10 personer som jobbar här så har vi inga knasiga långdragna processer, inga bökiga och stökiga strukturer och vi svarar sjukt snabbt när du mejlar.

Här sitter David och Alexander och fnissar? Åt vad? Man vet aldrig. På vår webbyrå är det fnissigt mellan varven.
En skön ocool webbyrå-bild.

En webbyrå utan coola saker

Vi bryr oss inte om cool design eller häftiga titlar och vi erbjuder inte hundra stycken projektledare, key account managers eller client success managers. Istället ökar vi dina intäkter. Det är vår grej. Vi är en enkel, snabbfotad byrå där alla är riktigt duktiga på sina jobb. Där alla gör så att du får fler kunder och ökar din försäljning.

På vår webbyrå tycker vi inte så mycket

Åsikter är bra. Det ska man ha. Man kan tycka att röd är en ful färg, eller att elefanter är världens sötaste djur. Däremot ska man passa sig för att tycka för mycket om en kundresa, eller en hemsida. Då är det mycket bättre att testa och se vad som fungerar, och fortsätta göra det som fungerar. Och det gör vi. Hela tiden, faktiskt. Det är nämligen så vi ökar din lönsamhet. (Pst! Vi har faktiskt en hel process för det.)

Väldigt många skills under samma tak

Galax webbyrå är en samling av specialistkompetenser. Här får du ett dedikerat team med designers, marknadsförare, utvecklare och strateger med en total erfarenhet på över 100 år av design och marknadsföring. Alla som jobbar på Galax webbyrå har senior kompetens inom sina områden.

100 års samlad webbyråkunskap under ett tak! Kanske inte just detta taket, men ändå.

Få en snabb återkoppling

Vi kan snabbt och enkelt berätta hur vi kan effektivisera din verksamhet och skräddarsy en lösning som är anpassad för dina behov. Hör av dig!

Galax Media är en del av Great Nash

Webbyrå Galax är en del av digitalbyrån Great Nash

Nu ännu bättre! Vår webbyrå blir en fullservice digitalbyrå med spetskompetens inom growth marketing!