Vår webbdesign

Tycker du om komplexitet? Du vet, det där svåra ordet för när något är svårt? Inte? Vi tänkte det. Eftersom du har landat hos oss på Galax så hoppas vi att du delar vår syn på hemsidor. Nämligen att den ska vara gjord för användaren och att den ska få användaren att göra det du vill. Svårare än så är det inte. Det finns ganska många knep för den som vill få sina användare att konvertera (det vill säga köpa, klicka, mejla eller något i den stilen) och vi har koll på de knepen.

Galax image

Datadriven design med fokus på konvertering

Du vet den där guiden på resan som kan precis allting du frågar, som skojar med kidsen och som tar dig från A till B utan krusiduller? Det är vår design. Det är så den fungerar.

Din hemsida ska kännas trygg, enkel och tydlig.

Sen gillar vi inte massa tyckande. Så vi låter verkligheten och fakta visa vad som fungerar och inte. Det betyder att vi ibland gör flera versioner av olika delar av din hemsida, sen testar vi dem och ser vad som ger dig bäst resultat.

Du skulle väl inte laga pasta alfredo utan att provsmaka längs vägen?

Galax image
Galax image

Responsiv och mobilvänlig design

Responsiv design betyder att designen anpassar sig efter enheten som den upplevs på. Lite som vatten som formar sig efter skålen, glaset eller koppen som du häller det i. Idag använder (nästan) alla responsiv design och det gör vi också.

Då kan vi göra så att dina användare känner sig trygga oavsett om de besöker dig via sin telefon, sin surfplatta eller sin dator. Förutom att dina användare känner sig trygga så gör en responsiv design att de stannar längre på din sajt, köper mer, och får det lättare att både läsa och göra saker på sajten. Smart, eller hur?

Sökmotorvänlig design

En annan stor grej för design är SEO. Det betyder search engine optimization, eller sökmotoroptimering (även om det ordet används mer sällan idag), vilket är att göra din sida enkel för sökmotorer som Google och Bing (och användare) att hitta.

Nästan alla som surfar idag kommer till sajterna via google. Därför är det riktigt bra om man kan göra hemsidor som google tycker om, för då syns man högre upp i sökresultatet.

Och det kan vi.

Under alla åren vi har gjort hemsidor har vi lärt oss massvis med vad som funkar bra och dåligt i googles ögon, samtidigt som vi kan alla de där tekniska sakerna som en hemsida ska innehålla för att inte bara fungera bra för användaren utan också funka bra hos google.

Galax image

Få en snabb återkoppling

Vi kan snabbt och enkelt berätta hur vi kan effektivisera din verksamhet och skräddarsy en lösning som är anpassad för dina behov. Hör av dig!

Galax Media är en del av Great Nash

Webbyrå Galax är en del av digitalbyrån Great Nash

Nu ännu bättre! Vår webbyrå blir en fullservice digitalbyrå med spetskompetens inom growth marketing!