Våra relationer

Du vet den där kompisen som är obekvämt ärlig ibland? Den där kompisen som till exempel säger till dig att ditt senaste tröjköp “inte alls är din stil”. Lite så är vi på Galax. Och det är vi också stolta över. Om du letar efter en byrå som bara gör som du säger hela tiden, så tycker vi att du ska kolla någonstans. För vi är faktiskt bättre på just det här än vad du är.

Visuell avdelare deluxe!

Våra klientrelationer

Sen vet vi förstås att du är väldigt mycket bättre på väldigt många saker än vad vi är. Eller ja, några saker iallafall. Som ditt företag. Där lyssnar vi på dig. Du känner till dina styrkor och dina svagheter, medan vi kan design, marknadsföring, copy och allt sådant.

 

Vi tycker inte om bajsnödighet. Du vet det där styltiga, träiga, krystade sättet att umgås på. Den där umgängesformen som får hela rummet att kännas som en alldeles för tajt studentkostym.

Se så de sitta och knattra. Livet på webbyrå!
Trånga relationer vill vi inte ha på Galax Webbyrå.

Livet är för kort för tråkiga relationer

En grej som driver oss på Galax, och som har drivit oss hela tiden, är avslappnade, naturliga relationer och roliga relationer med våra klienter. Livet är alldeles för kort för att inte gilla dem man jobbar med, och för, på riktigt.

 

När man verkligen tycker om varandra så uppstår magi. Man ser fram emot möten, man gör alltid sitt yttersta för att gå bortom det förväntade. Framförallt blir det lättare att vara ärlig med vad som fungerar och vad som inte fungerar och borde göras på andra sätt.

Relationer är lite som socker

Det är en annan grej vi gillar. Kortsiktiga relationer är lite grann som socker. Det känns skitbra just i stunden, och man kan se snabba resultat också. Men ofta så kommer en dipp efteråt, så står man där med skägget i brevlådan.

 

I långsiktiga relationer kan vi dock göra skillnad på riktigt. Då får vi chansen att använda allt vi kan under en lång tid för att ge dig största möjliga effekt.

 

I en längre relation har vi även chansen att förstå din affär och dina utmaningar på ett annat sätt. Ju längre vi jobbar för dig, desto fler saker kommer vi att förbättra.

Illustration av en person på en bänk. Inte mycket webbyrå över den kanske. Men snygg är den.

Få en snabb återkoppling

Vi kan snabbt och enkelt berätta hur vi kan effektivisera din verksamhet och skräddarsy en lösning som är anpassad för dina behov. Hör av dig!

Galax Media är en del av Great Nash

Webbyrå Galax är en del av digitalbyrån Great Nash

Nu ännu bättre! Vår webbyrå blir en fullservice digitalbyrå med spetskompetens inom growth marketing!