My maze

Maze – en leverans av Galax webbyrå

Maze är ett norskt mjukvaruföretag som hjälper fysiska detaljhandelsföretag att träna sin butikspersonal för att öka kundlojaliteten.

Galax image

Uppdraget

Maze behövde en ny hemsida. De var mitt i ett förändringsarbete av sitt företag och tjänsteutbud, där de gick ifrån att vara konsulter till att bli ett mjukvaruföretag med en egenutvecklad app.

Uppdraget startade med att ta en fram en ny webb för att få in nya kunder, men efter ett tag så växte uppdraget till att även omfatta digital marknadsföring.

Lösningen

Vi började med ett större insiktsarbete. Vi samlade in Maze kunskap, och genomförde flera workshops där vi sedan presenterade vägen framåt både webben och den digitala marknadsföringen.

Vi utvecklade och designade en ny sajt åt Maze, där konvertering låg i fokus. Vi arbetade fram Tydliga CTA:er i ett nytt visuellt uttryck som de kunde känna stolthet över.

Maze är verksamma i B2B, så syftet med både hemsidan och marknadsföringen var att få leads. Därför tog vi fram en digital marknadsföringsstrategi för betald trafik med landningssidor, content planning för sociala medier, blogg, nyhetsbrev och fysiska mässor, design och automation funnels.

Resultatet

Det gick super! Maze ökade antalet leads, fick in flera nya kunder och ökade dessutom sin annual recurring revenue med 60 procent.

Totalt har Maze fått in 15 nya kunder sedan de började jobba tillsammans med oss på Galax, och den nya hemsidan har avsevärt många fler besökare än den gamla.

Marknadsföringsstrategin, med målet att öka leadsen, genererade många nya kunder tack vare ett stort fokus på att samla in leads med automatiserad marknadsföring, och få dem att landa på en konverterande hemsida för att sedan boka ett möte med säljarna hos Maze.

Vad vi gjort

  • Digital strategi
  • Webbdesign UX/UI
  • Webbutveckling WordPress

 

Är du också på jakt efter en kompetent och trevlig wordpressbyrå?

Vilken slump!

Vi råkar vara just en kompetent och trevlig wordpressbyrå!

Galax image
Galax image
Galax image

Få en snabb återkoppling

Vi kan snabbt och enkelt berätta hur vi kan effektivisera din verksamhet och skräddarsy en lösning som är anpassad för dina behov. Hör av dig!

Galax Media är en del av Great Nash

Galax image

Nu ännu bättre! Vi blir en fullservice byrå med spetskompetens inom growth marketing.