Maximera din E-handel
med WooCommerce

Utforska kraften i en flexibel och skalbar e-handelslösning. Vår expertis inom WooCommerce ger din butik den robusta, användarvänliga och snygga plattform den förtjänar. Från startskottet av din idé till lanseringen och vidare – vi är din partner genom hela e-handelsresan. Ta steget och transformer din online närvaro med oss.

Galaxmedia Awards

E-handel utan begränsningar: förverkliga potentialen med WooCommerce

 1. Avancerad produkt- och lagerhantering

  WooCommerce ger dig verktygen för att enkelt hantera komplexa produktkataloger, inklusive varierade och anpassade produkter. Lagerhanteringen är också kraftfull, och kan utökas ytterligare med plugins.

 2. Komplexa frakt- och skatteinställningar:

  WooCommerce gör det möjligt att konfigurera detaljerade fraktmetoder och skatteregler baserat på geografisk plats, produkttyp och mer.

 3. Anpassad kontroll över kassan:

  WooCommerce ger dig möjlighet att djupt anpassa kassaprocessen, från fältens ordning och etiketter till möjligheten att integrera externa betalningssystem.

 4. Komplett ägarskap och kontroll:

  Till skillnad från vissa e-handelsplattformar som är värdplattformar, ger WooCommerce dig fullständig ägarskap och kontroll över din webbplats och data.

 5. SEO-optimerad:

  Tack vare sin integration med WordPress kan WooCommerce dra nytta av WordPress starka SEO-funktioner, förbättrad med e-handelsspecifika plugins som Yoast WooCommerce SEO.

 6. Utökade API-möjligheter:

  WooCommerce har ett kraftfullt REST API, vilket ger utvecklare möjlighet att skapa, läsa, uppdatera och ta bort data på ett programmerbart sätt, vilket möjliggör kreativa och komplexa integreringar.

 7. Webbhooks-stöd:

  WooCommerce har inbyggt stöd för webhooks. Detta gör det enkelt att automatiskt trigga åtgärder och anpassade integrationer när saker händer på din webbplats, som en ny order eller ändrad produktstatus.

 8. Utmärkt rapportering:

  WooCommerce inkluderar inbyggda rapporteringsverktyg som låter dig se detaljerad försäljningsinformation, kundstatistik och lagerstatus, allt inom ditt administratörspanel.

6 jäkligt bra anledningar
att anlita oss

Maximera din resa med vår erfarenhet

Utveckling av e-handel kan vara en klurig resa, men vi är din kapten och lots. Med oss vid rodret kan du luta dig tillbaka och njuta av färden.

Vi vet vilka plugins som funkar

Med tusentals plugins att välja mellan vet vi exakt vilka som kommer att göra din e-handel i WooCommerce riktigt kraftfull.

Kod-trollkarlar på din sida

Du behöver inte bli insnärjd i komplicerad kod. Våra utvecklare är lika skickliga som trollkarlar med sina trollspön när de svingar sina tangentbord.

Ett öga för det vackra

Din e-handelsbutik ska inte bara fungera sömlöst, den ska även vara en fröjd för ögat. Våra designers är som konstnärer, med penseln ständigt redo att skapa din perfekta webbsida.

Integrationer och kopplingar

WooCommerce kan integreras med oändligt många plattformar och system. Vi är experter på att bygga broar mellan dessa världar för att din affärsverksamhet ska kunna flöda fritt.

Personlig kundservice

Oavsett om du stöter på ett problem eller bara vill ha en snabb pratstund, är vår kundservice alltid bara ett samtal eller klick bort. Vi behandlar alla våra kunder som kungligheter, och du är inget undantag.

Vi kan hjälpa er med

Utveckling enligt färdig Design
Vidareutveckling av befintlig webbplats
Foto och Video
Digital Design (UX/UI)
Digital marknadsföring på Sociala Medier
Support & Underhåll

Öppna en e-butik med Woocommerce: En modern och flexibel lösning

Att inrätta en affärsverksamhet har genomgått en betydande transformation under de senaste två decennierna. Fysiska butiker med sina kostnader för lokalhyra, personal och säkerhetssystem är inte längre den enda vägen att gå. E-handeln och ständig online-åtkomst genom smartphones bringar kunderna närmare än någonsin och tillåter oss att nå ut till dem genom digital annonsering.

Vår team har en gedigen erfarenhet av e-handel. Vi har inte bara framgångsrikt drivit e-butiker genom Woocommerce utan också assisterat en mängd klienter med att lansera sina onlineförsäljningsplattformar. Valet av Woocommerce grundar sig på dess omfattande anpassningsbarhet för dem som redan använder WordPress, samt dess oändliga skalbarhetspotential.

Woocommerce erbjuder en rad fördelar, inklusive dess kostnadsfria grundläggande användning. Det finns inga licensavgifter och, samtidigt, erbjuder plattformen robust funktionalitet redan från start. För dem som önskar expanderad funktionalitet, finns ytterligare möjligheter att köpa tillägg direkt från Woocommerce.

Oavsett storlek och försäljningsvolym på din e-butik kan Woocommerce effektivt tjäna som ditt e-handelsverktyg. Vi står redo att bistå med allt från utformning till lansering, inklusive betallösningar och den nödvändiga funktionaliteten för att underlätta er framgång.

E-handel anpassad för B2B och B2C

Vare sig du säljer till konsumenter, företag eller en blandning av båda, har vi den tekniska expertisen för att realisera dina e-handelskanaler. Behöver du implementera varierande prissättning för olika kundgrupper? Vill du sälja både med och utan moms? Eller har produkter med skilda momstabeller?

Vi kan skräddarsy systemet för att hantera olika beställningstyper och kundgrupper genom olika system och procedurer. Företagsbeställningar kan exempelvis kanaliseras genom ett CRM-system, medan konsumentordrar kan dirigeras direkt till ett bokföringssystem. Inget krav är för komplext, och vi välkomnar utmaningar.

Sälj lokalt, nationellt eller globalt

Vårt team av e-handelsexperter är här för att stödja din försäljning, vare sig den är lokal, nordisk, europeisk eller global. Med en Woocommerce e-butik finns inga geografiska eller tekniska begränsningar.

Med lämpliga tilläggsfunktioner kan din e-butik anpassas för att visa lokala valutor, fraktkostnader och språk baserat på kundens plats. Om du föredrar separata e-butiker för olika länder, kan vi hjälpa till med att etablera ett nätverk av butiker som alla drivs från en central kodbas men redigeras individuellt per land.

Implementering av betallösningar för din e-handel

Assistera i integrationen av betallösningar i din e-butik är något vi hanterar med stor erfarenhet och expertis, hämtad från arbete med några av branschens mest framstående betallösningar. Vi har omfattande kunskap om de mest etablerade lösningarna, inklusive, men inte begränsat till, Klarna, Svea och Swish, samt internationella aktörer som PayPal, Stripe och Qliro.

Vårt utvecklarteam välkomnar varje utmaning med entusiasm. Om du är osäker på huruvida vi kan integrera den specifika betallösning du önskar för din e-butik, tveka inte att kontakta oss. Vi finner alltid en lösning.

Exempel på gateways vi integrerar sömöst

Galax image

Leveransalternativ & fraktmetoder

Att erbjuda genomtänkta och varierade leveransmöjligheter är av betydande vikt för kundens upplevelse, och vi erkänner att varje e-handelsplattform har sina särskilda behov och utmaningar när det gäller frakt. Olika fraktstrategier och ibland skiftande kostnader är oumbärliga.

Som en enhet knuten till en huvudsaklig aktör inom logistik och fördelning, ser vi det som en naturlig del av vår tjänst att assistera er i arbetet med att integrera, konfigurera och implementera de specifika fraktalternativ ni önskar erbjuda genom er e-butik.

Vi har kompetensen att framgångsrikt sammanfoga lösningar för både nationell och global fraktdistribution. Vänligen kontakta oss för att utforska vidare samtal angående fraktalternativ och deras möjliga integreringar.

Exempel på fraklösningar vi hjälper er med

Galax image

+137%
Nya kunder

Ny webb tillsammans med marknadsaktiviteter gav Maze ett lyft i nya kunder.

Galax image
Galax image

+483%
Fler leads

Protests are like local events. You will find people, some will be standing.

+47%
Ökad
 Konverteringsgrad

Protests are like local events. You will find people, some will be standing.

Galax image
testimonial icon

Webbyrån Galax har ett tydligt konverteringstänk i allt dom gör och femdubblade vår konverteringsgrad med exakt samma trafik som innan

Christoffer Hartung
Grundare Centsoft

Vilka kommer du jobba med?

Vi har flera medarbetare med schyssta vilkor som jobbar på vårt kontor i Stockholm. Här är några av våra duktiga medarbetare som kommer hjälpa dig med ditt projekt.

Andreas
Art Director

Daniel
Utvecklingschef

Julia
Grafisk designer

Zarafat
Utvecklare

Experter på Woocommerce

Mångsidiga betal- och fraktlösningar

Skräddarsydda e-handelsstrategier

Global och lokal optimering

  Vanliga frågor & svar

Varför välja WooCommerce för min e-butik?

Svar: WooCommerce är en flexibel, öppen källkods-lösning som integreras sömlöst med WordPress, världens mest populära CMS. Det erbjuder avancerade möjligheter för produktvisning, betalningsalternativ och kundinteraktion, allt utan löpande licenskostnader.

Är WooCommerce en säker plattform för e-handel?

Svar: Ja, WooCommerce är känt för sin höga säkerhetsstandard. Dessutom finns det många tillägg och strategier för att ytterligare förstärka webbplatsens säkerhet och skydda både din affärsinformation och dina kunders data.

Hur skalbar är en e-butik byggd med WooCommerce?

Svar: WooCommerce passar allt från små företag till stora online-butiker tack vare dess utmärkta skalbarhet. Det kan hantera allt ifrån några produkter till tusentals och anpassas efterhand som ditt företag växer.

Är det möjligt att integrera tredjepartstjänster i WooCommerce?

Svar: Absolut! WooCommerce stödjer en myriad av integrationer, inklusive betalningsportaler, CRM-system, och logistiktjänster, och kan anpassas att fungera tillsammans med nästan alla tredjepartstjänster eller API:er.

Hur hanterar WooCommerce internationell försäljning och flera valutor?

Svar: WooCommerce stödjer försäljning globalt, med möjlighet att sätta upp flera valutor och olika skattesatser. Ditt företag kan erbjuda lokalanpassade köpupplevelser och acceptera betalningar i många olika valutor.

Vilken typ av support och underhåll erbjuder ni för WooCommerce-butiker?

Svar: Vi erbjuder flera support- och underhållspaket som säkerställer att din e-butik alltid är uppdaterad, säker och fungerande optimalt. Vårt team är här för att hjälpa dig med allt från tekniska problem till användarstöd.

Är WooCommerce SEO-vänligt?

Svar: WooCommerce är mycket SEO-vänligt, särskilt när det kombineras med styrkan i WordPress’ SEO-funktioner. Det stödjer SEO-bästa praxis och kan ytterligare optimeras med tillägg som Yoast SEO för WooCommerce.

Kan jag migrera min befintliga e-butik till WooCommerce?

Svar: Ja, vi kan assistera med migreringen av din nuvarande e-butik till WooCommerce, inklusive produkter, kunddata och orderhistorik, och säkerställa en smidig övergång med minimal driftsstörning.

Kontakta oss

Har du några frågor gällande abonnemangen eller våra tjänster? Slå oss en signal på 08 – 501 64 654 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort!

 • Prata med oss direkt på telefon
 • Få ett skräddarsytt erbjudande
 • Våra offerter är inte bindande

Prata med en Expert