Ny webbplats

Institutet Mot Mutor

Ny webbplats & digital identitet.

Galax image

Bakgrund

Institutet Mot Mutor (IMM) är en ideell näringslivsorganisation som inrättades 1923. Institutet uppmärksammas nästan dagligen i olika typer av media gällande frågor kring mutor och korruption, pågående rättsfall och praxis.

IMM hade en omodern hemsida som saknande de nödvändiga elementen för att kunna fungera som ett verktyg för journalister och besökare.

Uppgiften

Vi anlitades för att bygga om och modernisera webbplatsen. Målet var att bygga en sajt som lätt kunde presentera pågående rättsfall, nyheter och ett kalendarium med institutionens event. Webbplatsen skulle även vara enkel att administrera för institutets personal.

Tillsammans med en grafisk designer tog vi fram en ny digital identitet för webben. Nya ikoner, moderna färgval och en stilren layout ritades upp för att skapa en webbplats som bättre representerar institutionens arbete och värderingar.

Resultatet

Resultatet blev en modern webbplats som på ett enkelt och tydligt sätt visar upp och presenterar institutets verksamhet. Innan lansering hade vi även en kort utbildning för personalen så att de skulle känna sig trygga med den nya sajten.

I dagsläget sköter vi även driften och de löpande uppdateringarna av den nya webbplatsen.

Vad vi gjort

  • Analys
  • Design
  • Programmering

 

Läs gärna mer om hur vi tänker runt vår webbdesign här!

Galax image
Galax image

Få en snabb återkoppling

Vi kan snabbt och enkelt berätta hur vi kan effektivisera din verksamhet och skräddarsy en lösning som är anpassad för dina behov. Hör av dig!

Galax Media är en del av Great Nash

Galax image

Nu ännu bättre! Vi blir en fullservice byrå med spetskompetens inom growth marketing.