Ny webb och grafik

Omnia Gym

Omnia Gym erbjuder personliga tränare och intelligenta träningsmaskiner till sina medlemmar. Förutom träning erbjuder Omnia gym även kostrådgivning, allting paketerat med personligheten i fokus.

Galax image

Uppdraget

För att öka sitt medlemsantal, attrahera en ny kundgrupp inom high end segmentet, och dessutom upplevas som ett lyxigare varumärke, önskade Omnia Gym en ny sajt, en rebranding och ett nytt kommunikativt uttryck.

Lösningen

Vi började där vi alltid börjar, genom att lyssna länge och noga till vad Omnia Gym önskade, och förstå deras situation, deras mål och deras behov. Vi samlade in Omnia Gyms kunskap, och genomförde flera workshops där vi sedan presenterade vägen framåt både webben och den digitala marknadsföringen.

Vi designade och lanserade en ny hemsida, och satte även upp ett Google Ads-konto för att köpa relevant trafik och nå ut till vår målgrupp på bästa möjliga sätt.

För att skapa Omnia Gyms visuella identitet tog vi fram ett nytt grafiskt uttryck som var bättre lämpat för målet att profilera sig som ett high end gym med en lyxigare känsla.

Resultatet

Omnia gym lyckades med sitt mål, att profilera sig som ett lyxigare gym i high end segmentet. De fick in relevant, konverterande trafik, ökade sitt medlemsantal och fick fäste för sitt nya, kommunikativa uttryck.

Vad vi gjort

  • Strategi
  • Design UX/UI
  • WordPress & CSS

 

Här berättar vi mer om hur det kan vara att ha oss som WordPressbyrå.

Galax image
Galax image
Galax image

Få en snabb återkoppling

Vi kan snabbt och enkelt berätta hur vi kan effektivisera din verksamhet och skräddarsy en lösning som är anpassad för dina behov. Hör av dig!

Galax Media är en del av Great Nash

Galax image

Nu ännu bättre! Vi blir en fullservice byrå med spetskompetens inom growth marketing.