Ny modern webbplats i WordPress

Pefab AB

Webbplats med API-koppling till FasAd mäklarsystem

Galax image

Bakgrund

Pefab är ett fastighetsbolag som förvaltar och förädlar kommersiella fastigheter i Stockholm.

Efter att ha haft samma webbplats i flera år tyckte företaget att det var dags att förnya sig med en webbplats som bättre stämmer överens med deras identitet och som även fungerar som en marknadsföringskanal för företagets tjänster.

Uppgiften

Efter att ha fått förtroendet att bygga den nya webbplatsen presenterade vi tre olika förslag på tillvägagångssätt för kunden. Valet föll slutligen på en kombination av WordPress som publiceringsverktyg samt FasAd mäklarsysystem för administrering och hantering av lediga lokaler & fastigheter. Efter ett uppstartmöte med kunden fick vi även större inblick i företagets verksamhet och alla önskemål med den nya webbplatsen.

Resultatet

Resultat blev en användarvänlig, mobilanpassad och stilren webbplats. Färgerna och designen hämtades från företagets logotyp och anpassades för att bättre passa för webben och för att lyfta fram företagets lediga objekt. Tack vare API koppling till FasAd sparar även Pefab tid då de enkelt hanterar alla sina objekt på ett och samma ställe.

Vad vi gjort

  • Webbdesign
  • Programmering
  • API koppling

 

Är du också i behov av hjälp med webbutveckling eller webbdesign? Tveka inte att höra av dig till oss!

Få en snabb återkoppling

Vi kan snabbt och enkelt berätta hur vi kan effektivisera din verksamhet och skräddarsy en lösning som är anpassad för dina behov. Hör av dig!

Galax Media är en del av Great Nash

Galax image

Nu ännu bättre! Vi blir en fullservice byrå med spetskompetens inom growth marketing.