Ny e-handelssida till Sörmlandskök

Sörmlandskök – köksluckor för alla typer av kök

Sörmlandskök behövde en uppfräschning av sin gamla hemsida. Vi hjälpte bygga upp en köpresa digitalt på hemsidan för att stötta flera typer av målgrupper.

Är du nyfiken får du gärna läsa mer om hur vi jobbar med WordPress här.

Galax image

Kunden

Sörmlandskök har hjälpt över 15 000 kunder med sina nya drömkök. Sedan 1996 har de mätt, designat och monterat köksluckor till nöjda kunder i Stockholmsområdet.

Uppdraget

Sörmlands önskade att förnya sitt varumärke, och behövde därför både en ny hemsida samt ny logotyp samt nya övriga grafiska inslag.

Hemsidan skulle bli modern och mer användarvänlig. En plats där de kunde presentera både sin produkt och sitt företag på ett bättre sätt.

Lösningen

Vi började där vi alltid börjar, genom att lyssna länge och noga till vad Sörmlandskök önskade. Vi ville förstå deras situation, mål och behov.

Efter flera workshops presenterade vi vägen framåt, både för hemsidan, logotypen och grafiken.

För designen av logotypen ville vi fånga in det naturnära, och det lokala. En mix av klassiskt och modernt. Grunden blev Södermanlands landskapsfågel, fiskgjusen.

Vi designade och lanserade en ny hemsida i WordPress. Fokus låg på konvertering, enkelhet och användarvänlighet.

Resultatet

Sörmlandskök både förnyade och stärkte sitt varumärke. Hemsidan genererade många nöjda kunder, ökade konverteringen och lyckades med sitt mål att poppa ut lite jämfört med andra, liknande hemsidor i samma nisch.

Galax image
Galax image
Galax image
Galax image
Galax image
Galax image

Få en snabb återkoppling

Vi kan snabbt och enkelt berätta hur vi kan effektivisera din verksamhet och skräddarsy en lösning som är anpassad för dina behov. Hör av dig!

Galax Media är en del av Great Nash

Galax image

Nu ännu bättre! Vi blir en fullservice byrå med spetskompetens inom growth marketing.