WordPressbyrå Stockholm – Vi bygger hemsidor i WordPress som hjälper ert företags affärsmål

Välkomna till Galax WordPressbyrå Stockholm! Vi har varit verksamma sedan 2012. Sedan starten har vi byggt hemsidor i WordPress för att hjälpa företag bättre nå sina affärsmål. Vi vet vad som fungerar och vi kan hjälpa ert företag nå dit.

Här nedan kan ni ta del av ett axplock av alla hemsidor som vi har gjort. Till dagens datum har vi skapat över 250 hemsidor i WordPress.

När ni väljer Galax som partner för att bygga er nya hemsida så ingår vår filosofi och arbetssätt. Det är något vi har arbetat fram under åren och som garanterar nöjda kunder. Läs mer om detta längre ned på sidan.

Nedanför kan ni se och läsa mer om några av de många hemsidor vi byggt genom åren.

Guide att använda med er webbyrå

Psst.. till höger (eller nedanför om ni är inne på mobilen) så kan ni ladda ned en guide vi har skrivit. Vi kallar den för ”5 frågor att ställer till er webbyrå så att hemsidan byggs på rätt sätt!”. Det är en guide och ett verktyg som ni kan använda när ni ska beställa er nästa hemsida från er webbyrå. Den är fullmatad (19 sidor, stor text dock) med massa bra saker att tänka på. Vissa saker kanske är självklara, medan andra kanske ni inte tänkt på. Har ni frågor är det bara att skriva till oss!

Vi är mycket nöjda med vår nya hemsida. Det är lättare för vårt team att lägga upp nytt material. Galax är en bra leverantör som levererade på uppsatta mål och svarade snabbt på frågor.

Helena Sundénf.d. Generalsekreterare, Institutet mot Mutor

WordPressbyrå Stockholm - Guide 5 frågor omslag

Guide: ”5 viktigaste frågorna att ställa till er webbyrå”

  • Genom att skicka in mina uppgifter här har jag tagit del av och godkänner Galax integritetspolicy.

Case/referenser – webbsidor vi byggt

Nedan kan ni ta del av några av alla hemsidor vi designat och byggt åt våra kunder. Vi fyller på löpande.

Pinq Mango

Pinq Mango

CASE: Design + Wordpress

Cardrop

Cardrop

CASE: Konverteringsoptimering till startup

Gears of Leo

Gears of Leo

CASE: Wordpress + SmartRecruiters

Institutet mot mutor

Institutet mot mutor

CASE: Ny webbplats & digital identitet

Ekenstam Fastighetsmäklare

Ekenstam Fastighetsmäklare

CASE: Ny webbplats (WordPress + Vitec)

Pefab fastigheter

Pefab fastigheter

CASE: Wordpress + FasAd

Eventomatic

Eventomatic

CASE: Leadsgenerering till startup

Tore Ulff

Tore Ulff

CASE: Ny Modern Hemsida

Kontaktruta
Frågor

Vi hjälper er!


Kontakta oss

Vad är en WordPressbyrå?

Det är helt enkelt en webbyrå som bygger med WordPress. Vi har därför valt att fokusera uteslutande på att bygga hemsidor åt kunder i WordPress. Det är numera det överlägset mest populära publiceringsverktyget och som idag driver över 30% av alla hemsidor på internet (väldigt många hemsidor!). Hur har WordPress kunnat bli så stort är en vanlig fråga. Delvis har det att göra med att det är ”open source”, alltså öppen källkod. Det har hjälpt till att driva utvecklingen och bygga ett stort community kring WordPress. Det i sin tur innebär att det är kostnadseffektivt jämfört med många andra system. Vi får många gånger höra från kunder hur enkelt och användarvänligt WordPress är. Det är även mycket flexibelt och används idag av företag i alla möjliga branscher.

 

Vår WordPressbyrå med Er affär i fokus för er nya hemsida

Er hemsida är en del av er marknadsföringsmix. Hemsidan ska framförallt stödja ert företag och ska hjälpa er nå era affärsmål. Affärsmålen kan variera, men vi ser till att hemsidan byggs utifrån principer för att maximera nyttan med er nya hemsida.

 

Framtidssäkert och säker hemsida

Det sägs att det känns som att tiden bara går snabbare och snabbare ju äldre man blir. Teknologi utvecklas i en rasande fart och det gäller att vara smart när man ska köpa en ny hemsida. Man behöver inte köpa det senaste och hetaste, men man bör vara medveten om de val man gör och se till att webbsidan man bygger är framtidssäkrad. Fungerar hemsidan bra i mobilen, laddar den snabbt, är den byggd för att Google ska tycka om den (SEO)? Vi hjälper er ta bra beslut och välja rätt. Vi bygger alltid framtidssäkrat och säkert.

 

Vältestad modell – garanterad nöjd kund

Eftersom vi har gjort så många hemsidor genom åren har vi hittat en optimal process att bygga hemsidor till kunder. Det gör att vi kan arbeta fort och träffsäkert och garantera att ni som kunde blir nöjd. Läs mer om vår process här.

 

Allt på ett och samma ställe – WordPressbyrå plus

Rubriken låter lite som ett dåligt reklamförsök. Men sanningen är att vi har allt inhouse, allt under samma tak. Vi tar hand om alla delar kring bygget av er hemsida. Vi designar, projektleder, utvecklar och förvaltar. Allt från vårt kontor i på Döbelnsgatan 24 på i Stockholm. Det är även här vi tar avstämningar och uppstartsmöten.

När sidan är klar så hjälper vi er även med den digitala marknadsföringen. Vi hjälper sätta upp mätning för att ni ska kunna ta objektiva beslut. Sedan planerar vi tillsammans med er insatser för att driva trafik och skapa intresse kring er hemsida och era produkter/tjänster. Vi sätter upp kampanjer, skriver copy, optimerar landningssidor och konverteringar.

Kärt barn har många namn. Vi kallar oss ibland för WordPressbyrå, ibland för webbyrå och ibland för Digital Byrå i Stockholm. En webbyrå brukar oftast endast fokusera på att bygga och programmera hemsidor, alltså för webben, medan en digital byrå kan göra det men även mer. En digital byrå kan även hjälpa er med digital marknadsföring, design, copy, marketing automation, ja egentligen allt som innefattar digital marknadsföring. Sen beror det så klart på byrån och vad de anser sig vara bäst på. Men eftersom vi även hjälper kunder bli bättre på nätet, få fler kunder via digitala källor, alltså digital marknadsföring, så borde vi kallas oss för Digital byrå. Det gör vi också. Men det begreppet är inte helt vedertaget ännu och eftersom vi också bygger hemsidor i WordPress så kallar vi oss ofta även för wordpressbyrå.

Vi vill härmed hälsa er välkomna till Galax WordPressbyrå Stockholm! Tveka inte att höra av er så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa er bli bättre på nätet!

WordPressbyrå WordPress logotyp

Behöver ni hjälp att bygga er nya webb?