Galax Media är stolt Google Partner.

Google Partner är ett certifikat och kvalitetsstämpel som Google själva utfärdar för att säkerhetsställa en bra kvalitet- och kunskapsnivå hos webbyråer som arbetar med Adwords. Det är inte vem som helst som kan bli partner. Man måste klara av löpande kunskapsprov om Adwords och onlinemarknadsföring samt ha en kundstock av betydande storlek.

När vi  på Galax Media arbetar med Adwords har vi alltid utgångspunkten i ert företag och era behov. Vi tummar aldrig på kvalitén och håller alltid vad vi lovar. Vi hjälper er hela vägen från skapandet av unika annonser, optimeringen av hemsidan och kontinuerliga kontroller för att se till att ert företag presterar maximalt. Vår expertis gör att ni ökar er försäljning och trafik till er hemsida.

Målet med Adwords-annonsering, och alla annan marknadsföring, är att ni ska få ordentlig avkastning på er investerade marknadsföringsbudget. Det som gör digital marknadsföring, därbland Adwords, så bra, är att allt är mätbart och kan göras i kontrollerade former. Vi bestämmer tillsammans budget så att den ligger på en nivå som genererar vinst åt ert företag.

Kontakta oss om ni är intresserade av Google Adwords och onlineannonsering.

Redo Att Ta Nästa Steg?