Ny hemsida till ert företag

Behöver ni köpa en ny hemsida till ert företag så har ni hamnat rätt! Vi är en webbyrå som har specialiserat oss på att bygga snygga och moderna hemsidor till små och stora företag i Sverige.
Våra hemsidor kännetecknas av mobilanpassad och genomtänkt design, användarvänliga funktioner och enkelhet när det kommer till uppdatering och administration.

Vad ska man tänka på när man är ute efter att köpa en ny hemsida?
  • Vad har vi för budget?
  • Vilken funktion ska hemsidan fylla?
  • Vad vill vi förmedla med vår hemsida och vårt varumärke?

När det kommer till att hitta en webbyrå så gäller det att skaffa en som har kompetensen, inte bara inom design, användarvänligheten, men också inom sökmotoroptimering så att kunder sedan lätt kan hitta till er. Vi på Galax Media levererar alltid hemsidor där vi tänker på kundens besökare i första hand och vi ser också alltid till att hålla utsatta deadlines. Vi jobbar tills att våra kunder är 100% nöjda och vet att en nöjd kund ofta leder till fler kunder för oss. Er sak blir helt enkelt vår sak. Vi har mångårig erfarenhet och skapar hemsidor som är lättnavigerade, användarvänliga och moderna. Dessutom är alla våra sidor mobilanpassade, då det är viktigt idag, när många kunder besöker hemsidor via mobilen eller läsplattan. Sen är det också ett plus att vi är ett trevligt gäng som är trevliga att ha att göra med.

Vi har samlat några hemsidor som vi har byggt under kundcase. Ta gärna en titt på dem för att få en känsla för vår design och vårt sätt att arbeta. Ni kan även läsa vad våra kunder tycker om oss där.

När det kommer till att ta betalt tycker vi inte att det ska kosta en förmögenhet att köpa en ny hemsida. Vi anpassar oss efter era behov och tar fram ett förslag som passar er budget. Vi lovar att ni kommer att bli nöjda. Ring oss idag på 08-501 64 654 eller fyll i era uppgifter till höger så kontaktar vi er. Hör av er för ett anspråkslöst samtal där vi tillsammans kan diskutera fram hur ni blir snyggare och bättre på webben.

Ps. Vi har även startat med vår Live-chat här till höger så att ni kan prata med oss direkt om ni önskar. Det är bara att börja skriva så svarar vi och försöker hjälpa er med information angående er nya hemsida. Eller så har ni våra kontaktuppgifter här.

Redo Att Ta Nästa Steg?